آموزش آشپزی

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت: :◊:مسما بادمجان یکی از غذاهای محلی شمالی است که در تهیه آن از گوشت مرغ استفاده می‌شود. :◊: :◊:این غذا معمولاً با قیمه بادمجان و حتی خورش بادمجان یکی در نظر گرفته می‌شود :◊: :◊:  در قیمه بادمجان، به جای سیب‌زمینی سرخ‌شده، بادمجان سرخ‌شده گذاشته می‌شود :◊: :◊:و خورش بادمجان نیز فقط از گوشت خورشی و بادمجان تشکیل شده است و بادمجان‌ها مدتی در خورش حرارت می‌بیند و می‌پزند ...

ادامه مطلب

طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص در منزل همراه با نکات پخت کباب

طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص در منزل همراه با نکات پخت کباب

طرز تهیه کباب کوبیده آسان مخصوص در منزل همراه با نکات پخت کباب: در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کباب کوبیده را آماده کرده ایم. :◊: کباب کوبیده یکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است.:◊:  :◊: محبوبترین کباب کوبیده ,تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.:◊: :◊: ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزه‌ای به آن می‌دهد. این کباب به دو صورت همراه با نان و ...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه کباب برگ رستورانی خیلی خوشمزه

آموزش و طرز تهیه کباب برگ رستورانی خیلی خوشمزه

آموزش و طرز تهیه کباب برگ رستورانی خیلی خوشمزه: :◊: کباب برگ نوعی از کباب‌های ایرانی است. :◊: :◊: کباب برگ و سلطانی به دلیل برش‌های گوشت که پهن و بزرگ می‌باشند به این نام معروفند. :◊:  کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند و یا مغز ران گوساله تهیه می‌کنند، معمولاً کباب برگ با چلو خورده می‌شود. :◊: گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیازخلال شده، گرد انجیر کال به مدت کم (بسته به میزان انجیر) یا در ماست و نمک می‌خوابانند. :◊: :◊:  ک...

ادامه مطلب

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم در حین پخت کباب ترش  کباب مخصوص استان گیلان است از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده می‌شود، این مواد از رب انار ترش و یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه می‌شود. کباب ترش در هر نقطه از شمال به صورت خاصی تهیه می‌شود؛ یعنی شمالی‌های نواحی مختلف سبزی‌های گوناگونی داخل آن می‌ریزند ولی به‌طور کلی در دستور پخت این غذا گردو، رب انار و فلفل حتما دیده می‌شود. بعضی از شمالی‌ها این کباب را ...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه قهوه ترک همراه با خواص و مضرات مصرف آن

آموزش و طرز تهیه قهوه ترک همراه با خواص و مضرات مصرف آن

طرز تهیه قهوه ترک آموزش آشپزی در سایت انسان شاد قهوه از نظرطب قدیم ایران سرد و خشک است. واژه قهوه برگرفته از زبان عربی و به معنای تحریک کننده و زائل کننده اشتهاست. درخت قهوه بین هفت تا 10 متر بلندی دارد و در هوای گرم و مرطوب رشد می کند. قهوه گیاه مفیدی است. هم نوشیدنی مطبوعی از آن به دست می آید و هم از تفاله آن می توان استفاده کرد. :◊: تفاله قهوه برای گرفتن بوی زهم و سایر بوهای نامطبوع دست بسیار موثر است. از این تفاله برای رنگ کر...

ادامه مطلب

آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر

آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی با سس مایونز و گلپر در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی را آماده کرده ایم. آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد مواد لازم برای تهیه جوجه کباب: مرغ کامل :◊: 1 عدد بزرگ پیاز :◊: 2 عدد آبلیمو :◊: 1 لیوان سیر :◊: 2 حبه سس مایونز :◊: 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون :◊: نصف لیوان فلفل دلمه ای :◊:1 عدد زعفران :◊: به میزان لازم نمک و فلفل :◊: به میزان لازم...

ادامه مطلب

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص: در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه جوجه چینی را آماده کرده ایم آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای درست کردن جوجه چینی: سینه مرغ :◊:  2 عدد پیاز :◊: 1 عدد آبلیمو :◊: 2 قاشق غذاخوری سیر( یا پودر سیر) :◊: یک حبه نمک وفلفل و زعفران :◊: به مقدار لازم آرد :◊: یک لیوان بکینگ پودر :◊: یک قاشق مربا خوری دلستر لیمو :◊: یک لیوان طرز تهیه جوجه چینی: برای تهیه جوجه چینی ابتدا سینه های مرغ را...

ادامه مطلب

آموزش و طرز درست کردن بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری

آموزش و طرز درست کردن بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری

طرز تهیه کردن بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری   آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای بقچه بادمجان: بادمجان :◊: 5 عدد گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم پیاز :◊: 2 عدد روغن برای سرخ کردن :◊:   به میزان لازم گوجه فرنگی :◊: 3 عدد رب گوجه :◊: 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه :◊: به مقدار لازم خلال دندان طرز تهیه بقچه بادمجان: اول بادمجان ها رو پوست بگیرید و به صورت نازک برش دهید.  1 ساعت در نمک یا آب نمک بخوابونید تا تلخیش بره و ...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه عدس پلو خوشمزه با گوشت برای 4 نفر

آموزش و طرز تهیه عدس پلو خوشمزه با گوشت برای 4 نفر

طرز تهیه عدس پلو خوشمزه با گوشت برای 4 نفر   آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای عدس پلو: برنج :◊: 3 پیمانه عدس :◊: 1 پیمانه گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم پیاز 2 :◊: عدد کشمش :◊: 1 لیوان زعفران دم کرده :◊: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل :◊: به مقدار لازم روغن :◊: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی :◊: 1 قاشق غذاخوری دارچین :◊: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه عدس پلو: برنج را از قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید، سپس با چند لیوان آب و نمک داخل قابلمه بری...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه با کشک فراوان

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه با کشک فراوان

طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه با کشک فراوان:   آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای تهیه آش جو: جو :◊: یک پیمانه لوبیاچیتی:◊: یک چهارم پیمانه    نخود:◊: یک چهارم پیمانه عدس :◊: یک چهارم پیمانه پیاز :◊: دو عدد سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید):◊: نیم کیلو آرد برنج:◊: دو قاشق کشک:◊: یک لیوان نعناء خشک:◊: دو قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه:◊: به میزان دلخواه طرز تهیه آش جو: ابتدا همه ی حبوبات را خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.اگر زمان خیس ک...

ادامه مطلب