آشپزی و تغذیه

طرز تهیه شربت سکنجبین و خاصیت شربت سکنجبین

طرز تهیه شربت سکنجبین و خاصیت شربت سکنجبین

طرز تهیه شربت سکنجبین: سکنجبین شربتی که از سرکه و شکر درست کنند. آموزش آشپزی در سایت انسان شاد خواص درمانی سکنجبین: سکنجبین یک داروی لطیف کننده مواد غلیظ بدن است.  یک فرآورده بسیار مؤثر در رفع تشنگی ها به شمار می آید.  مصرف شربت سکنجبین به خصوص همراه با عرق کاهو یا عرق عنب الثعلب، در کاهش خشکی کام و دهان مؤثر است.  در کسانی که رطوبت از ریه آن ها به سختی و با سرفه شدید خارج می شود، مصرف سکنجبین یک تسهیل کننده خروج خلط است.  مصرف سکنج...

ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز خیلی خوشمزه و خواص لوبیا سبز

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز خیلی خوشمزه و خواص لوبیا سبز

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز: لوبیا سبز بسیار کم کالری بوده و فاقد چربی می باشد. لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ریز مغذی‌ها است. لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین K، برای ساختن استخوان‌هایی قوی بسیار مهم است. لوبیا سبز برای بیماران قلبی مبتلا به دیابت و بیمارانی که دچار گرفتگی عروق هستند، مفید است. فیبر که در لوبیا سبز موجود می‌باشد باعث کاهش فشار خون می‌گردد. لوبیا سبزهای خام می‌توانند منجر به خونریزی شدید معده شوند. لوبی...

ادامه مطلب

آموزش درست کردن پیتزا مخلوط در منزل و نکاتی برای خوش مزه شدن

آموزش درست کردن پیتزا مخلوط در منزل و نکاتی برای خوش مزه شدن

آموزش درست کردن پیتزا مخلوط آموزش آشپزی در سایت انسان شاد   مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط: :◊: این مواد برای تهیه دو پیتزا متوسط است :◊: گوشت چرخ کرده :◊: 1 پیمانه قارچ :◊: 1 پیمانه سوسیس :◊: 1 پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده :◊: یک پیمانه پنیر پیتزا :◊: به مقدار لازم :◊: هرچه مقدار پنیر پیتزا بیشتر باشد پیتزا خوشمزه تر می شود :◊: خمیر پیتزا :◊: 2 عدد گوجه فرنگی :◊: 1 پیمانه سس گوجه فرنگی :◊: مقداری نمک وفلفل :◊: به میزان لازم پودر ...

ادامه مطلب

طرز تهیه خورش آلو اسفناج بسیار مفید و مقوی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج بسیار مفید و مقوی

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج بسیار مفید و مقوی: آموزش آشپزی در سایت انسان شاد خورشت آلو اسفناج یکی از انواع خورش است که از گوشت قرمز (گوشت ماهیچه یا مغز ران) ، پیاز داغ، روغن، اسفناج، آلو بخارا، آبلیمو، شکر و نمک و فلفل تهیه می‌شود. اسفناج یکی از بهترین سبزیجاتی هست که برای کم خونی بسیار مفید و مقویست. اسفناج موجب تقویت چشم افزایش بینایی در افراد میشود. اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین ...

ادامه مطلب

طرزتهیه سالاد ماکارونی خوشمزه با کالباس برای عصرونه

طرزتهیه سالاد ماکارونی خوشمزه با کالباس برای عصرونه

طرزتهیه سالاد ماکارونی خوشمزه با کالباس: آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی: ماکارونی فرم دار :◊: 1 بسته کالباس :◊: 1 پیمانه خیارشور :◊: 1 پیمانه  تخم مرغ آب پز شده :◊: 3 عدد سس مایونز :◊: به مقدار دلخواه آبلیمو :◊: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلقل سیاه :◊: به مقدار لازم زیتون بدون هسته :◊: به دلخواه نخود فرنگی پخته شده :◊: نصف پیمانه طرز تهیه سالاد ماکارونی: ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم . در آب در حال جو...

ادامه مطلب

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی با برنج و نکات پخت آن

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی با برنج و نکات پخت آن

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی با برنج حلیم بادمجان غذایی است ایرانی و از غذاهای سنتی کرمان، شیراز و اصفهان است که با استفاده از بادمجان و گوشت (یا مرغ) پخته شده و با کشک و نان خورده می‌شود. گوشت و بادمجان طبعی سرد دارند و همراه این غذا نباید از ماست استفاده کنید. اگر با خوردن این غذا احساس سردیکردید، بهترین راه حل، نوشیدن شربت سکنجبین بعد از این غذاست که خاصیت‌ترین نوشیدنی سنتی ایران است. آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای تهیه ...

ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت: :◊:مسما بادمجان یکی از غذاهای محلی شمالی است که در تهیه آن از گوشت مرغ استفاده می‌شود. :◊: :◊:این غذا معمولاً با قیمه بادمجان و حتی خورش بادمجان یکی در نظر گرفته می‌شود :◊: :◊:  در قیمه بادمجان، به جای سیب‌زمینی سرخ‌شده، بادمجان سرخ‌شده گذاشته می‌شود :◊: :◊:و خورش بادمجان نیز فقط از گوشت خورشی و بادمجان تشکیل شده است و بادمجان‌ها مدتی در خورش حرارت می‌بیند و می‌پزند ...

ادامه مطلب

طرز تهیه آسان کباب کوبیده مخصوص در منزل همراه با نکات پخت کباب

طرز تهیه آسان کباب کوبیده مخصوص در منزل همراه با نکات پخت کباب

طرز تهیه کباب کوبیده آسان مخصوص در منزل همراه با نکات پخت کباب:   :◊: کباب کوبیده یکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است.:◊:  :◊: محبوبترین کباب کوبیده ,تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.:◊: :◊: ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزه‌ای به آن می‌دهد. این کباب به دو صورت همراه با نان و یا همراه با برنج سرو می‌شود.:◊: :◊: معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده می‌...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه کباب برگ رستورانی خیلی خوشمزه

آموزش و طرز تهیه کباب برگ رستورانی خیلی خوشمزه

آموزش و طرز تهیه کباب برگ رستورانی خیلی خوشمزه: :◊: کباب برگ نوعی از کباب‌های ایرانی است. :◊: :◊: کباب برگ و سلطانی به دلیل برش‌های گوشت که پهن و بزرگ می‌باشند به این نام معروفند. :◊:  کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند و یا مغز ران گوساله تهیه می‌کنند، معمولاً کباب برگ با چلو خورده می‌شود. :◊: گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیازخلال شده، گرد انجیر کال به مدت کم (بسته به میزان انجیر) یا در ماست و نمک می‌خوابانند. :◊: :◊:  ک...

ادامه مطلب

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب

طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم در حین پخت کباب ترش  کباب مخصوص استان گیلان است از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده می‌شود، این مواد از رب انار ترش و یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه می‌شود. کباب ترش در هر نقطه از شمال به صورت خاصی تهیه می‌شود؛ یعنی شمالی‌های نواحی مختلف سبزی‌های گوناگونی داخل آن می‌ریزند ولی به‌طور کلی در دستور پخت این غذا گردو، رب انار و فلفل حتما دیده می‌شود. بعضی از شمالی‌ها این کباب را ...

ادامه مطلب