سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 30 بهمن 1396

آموزش و طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ بسیار عالی و نکته هایی برای خوشمزه شدن

آموزش و طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ بسیار عالی و نکته هایی برای خوشمزه شدن

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه آلبالو پلو را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

طرز تهیه آلبالو پلو , روش پخت آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ , آلبالو پلو

آموزش و طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ بسیار عالی و نکته هایی برای خوشمزه شدن

آلبالو یکی از میوه‌های فصل تابستان است که هم تازه خورده می‌شود و هم از آن در تهیه انواع دسرها، شربت و شیرینی‌ ها و غذاها استفاده می‌کنند .

غنی از ویتامین‌ها به‌خصوص ویتامین C، انواع آنتی‌اکسیدان‌، منیزیم، پتاسیم و مس است.

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو

 

برنج :◊: 4 پیمانه

 آلبالو :◊: نیم کیلوگرم

   شکر :◊: نیم  کیلوگرم

   سینه مرغ :◊: یک عدد

پیاز :◊: 1عدد

   چوب دارچین :◊: چند عدد

   زعفران دم‌کرده :◊: 3 قاشق سوپ‌خوری

   روغن :◊: به میزان لازم

   نمک :◊: به میزان لازم

آموزش و طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ بسیار عالی و نکته هایی برای خوشمزه شدن

میزان مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 4 نفر می باشد

طرز تهیه آلبالو پلو , روش پخت آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ , آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو

به نقل از انسان شاد برای تهیه آلبالو پلو ابتدا باید

برنج را با آب بشویید و با نمک برای چند ساعت خیس کنید.

هسته های آلبالو را درآورده ، و در ظرفی آلبالو ه ارا در بریزید و شکر را روی آن ها ریخته و به مدت 2ساعت بگذارید بماند.

ظرف آلبالو ها را به مدت یک ربع روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ آلبالو ها تیره نشود ،

آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید سپس شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید  تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

سینه مرغ را با مقداری آب ، چند قاشق روغن ، پیاز ، نمک و فلفل داخل قابلمه  بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آب مرغ تمام شود.

آموزش و طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ بسیار عالی و نکته هایی برای خوشمزه شدن

می توانید مقداری از آلبالو ها را کنار بگذارید و در آخر برای تزیین آلبالو پلو از آنها استفاده کنید.

طرز تهیه آلبالو پلو , روش پخت آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ , آلبالو پلو

هنگامی که مرغ پخته شد آن را در کمی روغن سرخ کنید .

برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد؛بعد با آب ولرم آبکشی کنید.

برنج باید زنده تر از روی حرارت برداشته شود.

پس از آبکش کردن برنج ، روغن را کف قابلمه ریخته و مقداری برنج در آن بریزید و بعد روی برنج آلبالو ریخته و به همین ترتیب یک لایه برنج یک لایه آلبالو ادامه دهید.

:◊:به طوری که لایه آخر برنج آلبالو پلو سفید باشد :◊:

حرارت را زیاد کنید تا برنج  شروع به بخار کردن کند.

سپس دم کنی را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید آلبالو پلو دم بکشد.

زمانی که برنج دم کشید مرغ سرخ شده را در دیس کنار برنج قرار دهید.

می توانید کمی از آلبالو های پخته شده را جدا نگه دارید و در هنگام سرو غذا آن را کنار دیس برنج قرار دهید.

آموزش و طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ بسیار عالی و نکته هایی برای خوشمزه شدن

به جای مرغ می توانید از گوشت های قلقلی هم در تهیه آلبالو پلو استفاده کنید

 طرز تهیه آلبالو پلو , روش پخت آلبالو پلو , آلبالو پلو با مرغ , آلبالو پلو

آموزش و طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ بسیار عالی و نکته هایی برای خوشمزه شدن

امتیاز 4.18 ( 17 رای )