بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 30 بهمن 1396

فوت و فن دم کردن قهوه.نهایت لذت را از دم کردن و میل کردن قهوه ببرید

فوت و فن دم کردن قهوه.نهایت لذت را از دم کردن و میل کردن قهوه ببرید

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان فوت و فن های دم کردم قهوه را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

به نقل از انسان شاد مزه و کیفیت قهوه نه تنها به روش دم کردن آن مربوط است
بلکه به نوع دانه مصرفی قهوه نیز بسته گی دارد.
دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

ابزار و تجهیزات دم کردن قهوه :

اول از همه باید از تمیز بودن وسایل دم کردن قهوه مطمئن شوید.
وسایل را با آب بشورید و به وسیله دستمال خشک کنید.
دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

قهوه تازه :

اگر برایتان امکان دارد قهوه تازه روست شده تهیه کنید.
قهوه تازه روست شده طعم خیلی بهتری به شما میدهد.
قهوه را در بسته های کوچک تهیه کنید.
مدت نگه داری قهوه 1 الی 2 هفته کافی میباشد.
دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

درست آسیاب شدن قهوه :

 

توصیه انسان شاد به شما این است که قهوه روست شده تهیه کنید و در زمان مصرف آن را آسیاب کنید.

برای آسیاب حتما از دستگاهای مخصوص آسیاب قهوه استفاده کنید.

آسیاب خانگی مناسب این کار نمیباشد.

بر اساس قهوه مورد نظرتان آن را آسیاب کنید.

اندازه ای که قهوه آسیاب میشود تاثیر بسیاری در مزه نوع قهوه دارد.

قهوه زیر آسیاب شده تلخ و درشت بی مزه میباشد.

هرگز از قهوه دم شده دوباره استفاده نکنید.

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

آب :

 

آب مورد استفاده در دم کردن قهوه تاثیر زیادی در مزه نهایی قهوه دارد.

اگر از مزه آب شیر خوشتان نمیایید از آب معدنی استفاده کنید.

برای دم کردن قهوه حتما از آب سرد استفاده کنید.

آّ مقطر اصلا برای دم کردن قهوه مناسب نمباشد.

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

نسبت قهوه و آب :

 

به طور میانگین برای هر 170 میلی لیتر آب حدود 1 الی 2 قاشق قهوه آسیاب شده استفاده میشود.

اگر از دستگاه های قهوه ساز استفاده میکنید از پیمانه و درجه روی قوری آنها اندازه را محاسبه کنید.

میزان قهوه بستگی به خودتان هم دارد که قهوه سنگین میخواهید یا نه.

آب زیاد باعث بی مزه شدن قهوه و آب کم باعث غلیظ و بی مزه شدن قهوه میشود.

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

درجه حرارت آب هنگام دم کردن قهوه :

بجز تهیه قهوه در روش های سرد در بقیه موارد آب تقریبا باید در نزدیکیه دمای جوش باشد تا عصاره قهوه به خوبی خارج شود.

آب اگر به اندازه کافی داغ نباشد تلخی و طعم واقعی قهوه در نمیاید و بیش از حد داغ بودنش باعث کم شدن کیفیت قهوه میشود.

اگر از روش دستی دم کردن قهوه استفاده میکنید حتما اجازه دهید دمای آب تا نزدیکای جوش برود.

بعد از بالا رفتن حرارت آب زیر آن را خاموش کرده و 1 دقیقه بعد آن را روی قهوه پودر شده بریزید.

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

زمان دم کردن قهوه :

یکی از مهمترین عوامل دم کردن قهوه مدت زمان درگیر بودن آب با دانه های قهوه میباشد.

این زمان برای مزه بهتر و بوی خوب قهوه باید رعایت شود.

در روش قطره چکانی مدت زمان تقریبی گذشتن آب از روی قهوه حدود 5 دقیقه میباشد.

برای تهیه اسپرسو همانطوری که از نام آن پیداست بسیار کوتاه.زمان حدود 20 تا 30 ثانیه کافی میباشد.

با چندبار امتحان کردن به مزه دلخواهتان برسید.

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

پس از دم کردن قهوه :

 

قهوه ای را که دم میکنید را در یک فنجان یا ماگ از قبل گرم شده بریزید.

اگر قهوه را در زمان دم کردن میل نکنید قهوه مزه  اولیه خودش را از دست میدهد.

قهوه را بلافاصله بعد از دم کردن نوش جان کنید.

میتوانید قهوه را برای مدت زمان کمی روی دمای 80 درجه گرم نگه دارید.

بیشترین زمان نگه داری قهوه 45 دقیقه میباشد و بعد از این زمام کم کم مزه واقعی خود را از دست میدهد.

به توصیه انسان شاد هرگز قهوه را گرم نکنید.

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

از قهوه لذت ببرید :

 

قبل از اینکه قبل را میل کنید فنجان قهوه را نزدیک بینی آورده و از بوی آن لذت ببرید.

بوی قهوه های را که میل میکنید را با هم مقایسه کنید و از روی بو به مزه آن توجه کنید.

به شیوه‌های آسیاب کردن و دم کردن قهوه دقت کنید تا تفاوت‌های میان آن‌ها را دریابید.
بدین طریق می‌توانید میزان تازگی و اثری که روی طعم قهوه می‌گذارد را تشخیص دهید.

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

دم کردن قهوه,فوت و فن دم کردن قهوه,نکاتی در مورد دم کردن قهوه,قهوه,روش دم کردن قهوه

فوت و فن دم کردن قهوه.نهایت لذت را از دم کردن و میل کردن قهوه ببرید

امتیاز 4.33 ( 3 رای )