هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 27 مهر 1396

تبلیغات

دستور پخت و طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت خیلی خوشمزه به روش رستورانی

دستور پخت و طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت خیلی خوشمزه به روش رستورانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت , تلت قارچ و گوشت , روش پخت کتلت قارچ و گوشت

مواد لازم برای تهیه کتلت قارچ و گوشت :

گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم

سیب زمینی متوسط :◊: 3 عدد

پیاز :◊: 3 عدد

تخم مرغ :◊: 3 عدد

قارچ خرد شده :◊: 3 پیمانه

سیر :◊: 2 حبه

زعفران آب کرده و غیلظ :◊: 1 قاشق چایخوری

روغن :◊: به میزان لازم

نمک :◊: به میزان لازم

فلفل :◊: به میزان لازم

آبلیمو :◊: به میزان لازم

آرد :◊: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت خیلی خوشمزه به روش رستورانی

اگر تمایل داشته باشید می توانید از آرد سوخاری بجای آرد معمولی استفاده کنید

طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت , تلت قارچ و گوشت , روش پخت کتلت قارچ و گوشت

طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت :

 

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کتلت قارچ و گوشت ابتدا باید 1 حبه شیر را به همراه 2 عدد یپاز پوست گرفته و رنده کنید.

یک تابه مناسب انتخاب کنید و روی حرارت اجاق بگذارید و مقداری روغن درون آن بریزید تا داغ شود و

سپس پیاز را درون آن نمیه تفت کنید و سپس سیر را هم به آن اضافه کنید تا به هم نچسبند و

تفت بدهید و نمک و فلفل را به آنها استفاده کنید.در یک تابه دیگر مقدار کمی روغن بریزید و

قارچ های خرد شده را درون آن بریزید و آبلیمو را هم به آن اضافه کنید و

تفت بدهید تا قارچ ها خوب سرخ شوند و آب آنها کاملا کشیده شود.

بعد از اینکه قارچ ها سرخ شدند آنها را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

با مقداری نمک سیب زمینی ها را درون قابلمه ریخته و آب پز کنید.بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب پخته شدند

آنها را پوست بکنید و حسابی بکوبید تا خوب لح شوند. در یک ظرف مناسب 1 عد پیاز و یک حبه سیر بافی مانده را رنده کنید و

به همراه گوشت چرخ کرده و سیب زمین لح شده ، تخم مرغ ها ، نمک و فلفل حسابی ورز بدهید تا

مایه کتلت شما کاملا یکدست شده و حالت چسبندگی نداشته باشد.

دستور پخت و طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت خیلی خوشمزه به روش رستورانی

در زمانی که پیاز رنده شده را به گوشت اضافه می کنید با فشار دست آب اضافه آن را بگیرید

طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت , تلت قارچ و گوشت , روش پخت کتلت قارچ و گوشت

دستاهایتان را شده و با حالت مرطوب مقداری از مایه کتلت برداشته و کف دست خوب پهن کنید.

حدود 1 الی 2 قاشق از مایه قارچ درون کتلت بریزید و اطراف آن را با دست جم کنید تا مایه قارچ از کتلت خارج نوشد.

با دست مایه کتلت را به شکل دلخواه در بیاورید و تمامی کتلت ها را به همین صورت آماده کنید.

کمی آرد را درون یک ظرف الک کنید و سپس کتلت ها را یکی یکی درون آرد بخابانید و غلط بدهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

با این کاز از خرد شدن یا چسبیدن کتلت جلوگیری می کنید.

حال مقداری روغن درون تابه بریزید و بعد از داغ شدن هر دو طرف کتلت ها را درون آن سرخ کنید و

در ظرف مورد نظرتان بچیمید و با سالاد و سس و چاشنی دلخواه نوش جان کنید.

دستور پخت و طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت خیلی خوشمزه به روش رستورانی

ابتدا 2 عدد از تخم مرغ ها را به مایه کتلت اضافه کنید و

در صورت نیاز تخم مرغ سوم را اضافه کنید و توجه داشته باشید که مایه کتلت شل نشود.

استفاده از آرد سلیقه ای است و میتوانید بجای استفاده از آرد به این صورت عمل کنید که

1 تخم مرغ را بزنید و کنار دست تان قرار دهید ، در زمان شکل دادن کتلت و

قرار دادن داخل تابه دست خود را به مقداری تخم مرغ آغشته کنید و

کتلت را کف دست تان شکل دهید و داخل تابه بگذارید تا سرخ شود.

 

دستور پخت و طرز تهیه کتلت قارچ و گوشت خیلی خوشمزه به روش رستورانی

امتیاز 4.33 ( 3 رای )