هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 1 آذر 1396

آموزش و طرز تهیه باقالی خشک بسیار خوشمزه مخصوص روزهای سرد زمستان

آموزش و طرز تهیه باقالی خشک بسیار خوشمزه مخصوص روزهای سرد زمستان

طرز تهیه باقالی,باقالی,روش تهیه باقالی

در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه باقالی را برای شما عزیزان و همراهان تدارک دیده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه باقالی

باقالی تازه :◊: 4 کیلو گرم

:◊: اگر از باقالی خشک استفاده میکنید 250 گرم کافیست :◊:

خلواش خشک یا نعنای خشک :◊:3 قاشق غذاخوری

:◊: خلواش،نوعی نعنا محسوب میشود که قسمتی از آن رنگی بنفش مایل به سرخ دارد. :◊:

:◊: این سبزی معطر در باغات و جنگل های گیلان بسیار زیاد وجود دارد :◊:

سرکه :◊: به میزان لازم

نمک :◊: به میزان لازم

گلپر :◊: به میزان لازم

فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه باقالی,باقالی,روش تهیه باقالی

طرز تهیه باقالی

 

حتما همه شما تا الان یک بار باقالی را از بیرون منزل تهیه کرده اید و نوش جان کردید.

این روش درست کردن باقالی یک مقدار متقاوت است.

ابتدا برای تهیه باقالی پوست باقالی ها را گرفته.

:◊: اگر از باقالی خشک استفاده میکنید آن را به مدت یک روز در آب سرد بگذارید. :◊:

بعد از اینکه باقالی را شستید در یک ظرف بزرگ که بشود دو برابر حجم باقالی ها آب ریخت و

باقالی ها را رو بریزید و دو برابر حجم آن اب بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط بگذارید تا آب جوش شود.

حواستان به جوش آمدن آب باشد که موقع جوش شدن آب احتمال سر زیر شدن آن وجود دارد.

وقتی آب جوش شد زیر آن را کم کنید به طوری که فقط باقالی ها در آب شناور باشند.

تقریبا 45 دقیقه طول میکشد تا باقالی پخته شود.

:◊: البته زمان پخت باقالی به جنس باقالی بستگی دارد. :◊:

در مدتی که باقالی روی گاز و در حال پختن هست هر ده دقیقه یک بار باقالی ها را در قابلمه قاطی کنید.

زمانی که باقالی ها پخت آب اضافه را خالی کنید به طوری که آب و باقالی ها هم صطح باشند.

سرکه و فلفل را در آب قابلمه ریخته تا 5 دقیقه با باقالی ها بجوشد.

سپس اندازه ای نمک به آب اضافه کنید که مزه شوری بدهد.

:◊: البته نه خیلی شور. :◊:

وقتی نمک، ترشی و فلفل خوب با موادمان مخلوط شدن نوبت به اضافه کردن خلواش یا

نعنای خشک میباشد.

3 قاقش غذا خوری خلواش یا نعنا در ظرف بریزید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را بگذارید تا با اقالی ها پخته شود.

:◊: در مدتی که خلواش یا نعنا را ریخته اید چند بار باقالی ها را در ظرف قاطی کنید. :◊:

:◊: وقتی سبزی معطر را ریختید زیر اجاق را کم کنید تا سبزی ها به دیواره ظرف نچسبد. :◊: 

باقالی شما آماده است.

بسته به سلیقه خودتان میتوانید باز نمک،فلفل و سرکه اضافه کنید.

در آخر هم مقداری گلپر به باقالی اضافه کنید و میل کنید.

طرز تهیه باقالی,باقالی,روش تهیه باقالی

آموزش و طرز تهیه باقالی خشک بسیار خوشمزه مخصوص روزهای سرد زمستان

امتیاز 4.21 ( 28 رای )