گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 29 آبان 1396

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پودر سیر خانگی را فراهم کرده ایم.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

پودر سیر های بازاری اصلا خالص نیستن. بیشتر از اینکه مزه سیر بدن مزه آرد میدن.

توصیه می کنم اگه مثل من مصرف پودر سیر دارین حتما خودتون درست کنید. اصلا هم درد سر نداره و سریع هم خشک میشن.

پودر سیر را تو هر غذایی که سیر داره میشه استفاده کرد. میتونید تو غذاهایی مثل

انواع بورانی، کتلت، بعضی کوکو ها، بعضی رولت های گوشتی،

بعضی خورش ها و خوراک ها ، طعم دار کردن گوشت و خیلی چیزای دیگه بکار ببرین.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

روش آسان پوست کندن سیر :

اول اینکه سیرها را با پوست داخل یک شیشه مربا ریخته و در شیشه را محکم ببندید. شیشه را حسابی تکان دهید.

خیلی زود خواهید دید که تمام پوست سیر، حتی پوست نازک روی سیر از حبه‌های سیر جدا می‌شوند.

به این ترتیب دیگر نیازی به یکی‌یکی‌ پوست کندن سیرها نیست و دیگر نهانگشتانتان می‌سوزد و نه دست‌تان بوی سیر می‌گیرد.

روش دوم به این صورت است که باید سیرها را برای چند دقیقه‌ای در آب خیس کنید. سپس به راحتی پوست آن‌ها را جدا کنید.

از آنجا که قرار است سیرها را خشک کرده و بعد به پودر سیر تبدیل کنیم،

نگرانی بابت خیس‌کردن سیر نداریم پس از هر یک از روش‌هایی که در بالا گفته شد می‌توانید استفاده کنید.

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

نحوه خشک‌ کردن سیر تازه

برای خشک کردن سیر، مانند پوست کندن سیر تازه چندین روش مخنلف وجود دارد و شما می‌توانید بعد از خواندن ادامه این مطلب،

با توجه به مدت زمان، امکانات و وسایل و سلیقه شخصی خود، از هر یک از روش‌ها که دوست دارید برای این کار استفاده کنید.

خشک‌ کردن سیر تازه به روش سنتی:

باید ایندا سیرها را پوست گرفته و بعد به صورت حلقه‌حلقه برش بزنید.

سپس ورقه‌های سیر را روی پارچه تمیزی پهن کرده و زیر نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

خشک‌ کردن سیر تازه روی بخاری یا شوفاژ :

اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که آلودگی هوا باعث آلوده‌شدن سیرها می‌شود،

می‌توانید سیرها را کف یک سینی آلومینیومی یا روحی پهن کرده و سینی را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا در فضای خانه،

به دور از آلودگی هوا و به مرور کاملا خشک شوند. فقط گاهی سیرها را زیر و رو کنید تا به سینی نچسبن.

 

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

خشک کردن سیر با استفاده از فر اجاق گاز:

 

به این ترتیب که باید سیرهای خردشده و یا ورقه‌شده را کف سینی فر و یا یک توری مناسب پهن کنید و

بعد آن‌ها را به مدت ۱٫۵ الی ۲ ساعت با دمای ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.

این زمان بسته به نوع فر و برش های سیر می تواند کمتر یا بیشتر باشد.

هر از گاهی سیرها را زیر و رو کنید تا به سینی نچسبن.

یک سیر را تکه کنید اگر کاملا خشک شده بود و مغز آن نیز خشک بود یعنی آماده است.

خشک کردن سیر با استفاده از مایکروفر :

 

سیر ها را در دستگاه خشک کن و مایکروفر نیز می‌توانید خشک کنید.

در هرصورت و از هر روشی که استفاده می‌کنید سیرها باید کاملا خشک و ترد شده باشند.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

طرز تهیه پودر سیر خانگی :

 

حالا که سیرها خشک و آماده هستند، نوبت پودر کردن آن‌هاست.

 

برای تهیه پودر سیر خانگی نیز دو راه دارید:

 

اول اینکه همه ورقه‌های سیر کاملا خشک‌شده را داخل آسیاب یا مخلوط‌کن بریزید و همه را یک‌جا پودر کنید.

و یا اینکه ورقه‌های سیر خشک را داخل یک یک شیشه تمیز یا پاکت زیپ کیپ ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

هر بار به مقدار نیاز از آن‌ها برداشته و با استفاده از دستگاه غذاساز، مخلوط‌کن و یا آسیاب، آن‌ها را  آسیاب کنید.

استفاده از آسیاب، پودر سیر نرم‌تر و یک‌دست‌تری به شما خواهد داد.

تهیه پودر سیر به روش دوم این مزیت را دارد که پودر سیر خانگی شما به دلیل تازه‌ تازه آسیاب‌شدن ورقه‌های سیر خشک، عطر قوی‌تر و بهتری دارند.

همچنین اگر بخواهید گاهی از ورقه‌های سیر خشک استفاده کنید، آن‌ها را در

دسترس دارید و نیازی نیست تمام مراحل بالا را دوباره تکرار کنید.

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

نکات مهم در تهیه پودر سیر خانگی

 

توجه کنید که هر چه قدر دمای فر پایین تر و مدت خشک شدن بیشتر باشه پودر سیر شما روشن تر و خوشگل تر میشن!

میتونید به جای استفاده از فر مواد رو داخل تابه هم بچینید با دمای فوق العاده کم و

شعله پخش کن حتی میشه روی سماور هم قرار بدید فقط مدت خشک شدن خیلی زیاد میشه!

از هر یه بوته سیر شاید ۱ قاشق غذاخوری پودر به دست بیاد!

برای تهیه پودر سیر اول ۱۰ دقیقه اونها رو با پوست داخل فریزر قرار بدید که بیشتر گازهای اشک آور و

سمیشون خارج بشه بعد هم اونها رو خارج کنید و پوست بگیرید و خیلی خوب بشورید.

طرز نگهداری پودر سیر 

 

در هر صورت هم سیر خشک و هم پودر سیر آماده‌شده را باید به دور از رطوبت و در جای کاملا خشک و خنک نگهداری کنید

زیرا در غیر این صورت، کیفیت خود را از دست داده و زحمات شما به هدر می‌رود.

بهتره پودر سیر را تو یه ظرف خشک (شیشه ای یا قوطی) بریزید و تو یخچال نگه داری کنید.

نکته ای که وجود داره اینه که تو پودر سیر آسیاب شده باید مقداری نمک مخلوط کرد.

دلیلش اینه که پودر سیر یه حالتی داره که سریع بهم میچسبه مثل چیزی که رطوبت گرفته باشه سفت میشه.

ولی وقتی نمک باهاش مخلوط میشه دیگه براش مشکلی پیش نمیاد.

 

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

خواص سیر 

 

مصرف سیر، سرماخوردگی را درمان می‌کند. مصرف روزانه سیر حاوی «آلیسین»

(بخش خالص سیر که گفته می‌شود عامل بیولوژیکی فعال و مهم سیر است)

خطر سرماخوردگی را تا نصف کاهش می‌دهد.

سیر خام دارای فیتوکمیکال‌هایی است که می‌توانند به از بین بردن باکتری‌ها و ویروس‌های بیماری‌زا کمک کنند.

اشکال مختلف سیر (خام، پخته، سرخ شده، پودر سیر خانگی و…..) سطح کلسترول را به میزان قابل توجهی پایین می‌آورند.

در نتیجه، سیر درمانگر خوبی برای فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی است.

سیر عامل مهمی برای کاهش چربی‌ها محسوب شده و مکمل‌های سیر نیز نقش مهمی را در درمان کلسترول بالا ایفا می‌کنند،

به طوری که میزان کلسترول کل را طی ۴ هفته تا میزان ۱۲ درصد کاهش ‌می‌دهند.

سیر منبع خوبی از انرژی بوده که موجب تقویت نیروی جسمی شده و استقامت بدن را افزایش می‌دهد.

اگر روزانه به مقدار کم، سیر بخورید در درازمدت شاهد افزایش استقامت و نیروی بدنی خود خواهید شد.

امیدواریم از این گیاه بسیار مفید غافل نباشید و به هر روشی که ترجیح می‌دهید،

آن را وارد برنامه غذایی خود و خانواده‌تان کنید و از خواص بی‌شمار این گیاه بهره ببرید.

پودر سیر خانگی , طرز تهیه پودر سیر خانگی , پودر سیر

آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه پودر سیر خانگی مناسب طعم دادن برای غذاها

امتیاز 4.25 ( 8 رای )