به عهد و پیمان خود وفا کنید (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 27 مهر 1396

تبلیغات

طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مخصوص مهمانی ها غذای سنتی قزوین

طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مخصوص مهمانی ها غذای سنتی قزوین

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه قیمه نثار را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه قیمه نثار , قیمه نثار , قیمه نثار قزوینی

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار

گوشت خورشتی :♥: نیم کیلو گرم

برنج :♥: 4 پیمانه

پیاز :♥: 2 عدد

شکر :♥: 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذاخوری

زرشک  :♥: نصف پیمانه

خلال پسته :♥: 4 قاشق غذاخوری

خلال بادام :♥: 4 قاشق غذاخوری

 

خلال پوست پرتقال :♥: 4 قاشق غذاخوری

گلاب :♥: 2 قاشق غذاخوری

دارچین :♥: 1/2 قاشق چایخوری

پودر هل :♥: 1 قاشق چایخوری

زیره :♥: 1 قاشق چایخوری

کره :♥: 50 گرم

زعفران دم کرده :♥: به مقدار لازم 

زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه  :♥: به مقدار لازم 

طرز تهیه قیمه نثار , قیمه نثار , قیمه نثار قزوینی

 

 

طرز تهیه قیمه نثار

به نقل از انسان شاد طرز تهیه قیمه نثار به این صورت است که ابتدا باید

برنج را از یک ساعت قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید.

سپس برنج را در قابلمه آبجوش بریزید و بعد از اینکه نرم شد آبکشی کنید.

داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس برنج را اضافه کنید. چند قاشق آب و روغن روی برنج بریزید و بگذارید با حرارت ملایم برنج دم بکشد.

پیازها را نگینی و ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا پیاز طلایی و نرم شود.

سپس گوشت هایی که ریز خرد کرده اید را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه ، فلفل و پودر دارچین را اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود.

پس از اضافه کردن ادویه 2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت بپزد و نرم شود.

پس از پخته شدن گوشت رب گوجه فرنگی را با مقداری آب مخلوط و به گوشت اضافه کنید. کمی که جوشید و سس جذب گوشت شد از روی حرارت بردارید.

کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.

سپس زرشک شسته شده را اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا زرشک سرخ شود.

بعد شکر ، گلاب ، زیره ، پودر هل ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پوست پرتقال را به آن اضافه و مخلوط کنید.

پس از اینکه برنج دم کشید مقداری از برنج را با مقداری کره ذوب شده و زعفران دم کرده مخلوط کنید.

برنج سفید را در دیس بریزید و روی آن را با برنج زعفرانی ، گوشت و مخلوط زرشک تزیین و سرو کنید

در صورت دلخواه میتوانید نصف این مواد را لابلای برنج بریزید.

طرز تهیه قیمه نثار , قیمه نثار , قیمه نثار قزوینی

طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مخصوص مهمانی ها غذای سنتی قزوین