تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 1 آبان 1396

تبلیغات

طرز تهیه خورش قورمه سبزی نذری خیلی خوشمزه و خوش عطر برای 100 نفر

طرز تهیه خورش قورمه سبزی نذری خیلی خوشمزه و خوش عطر برای 100 نفر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه خورش قورمه سبزی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورش قورمه سبزی, خورش قورمه سبزی , قورمه سبزی نذری , خورش قورمه سبزی نذری , سبزی قومه سبزی

خورش قورمه‌ سبزی یا قُرمه‌ سبزی از نامی‌ترین و مردم‌ پسندترین خورش‌های فارسی زبانان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است و در افغانستان نیز این نوع غذا رایج و پرطرفدار می باشد.

این خورش از سبزی قرمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی آماده می‌شود. واژه قرمه با توجه به اندازه برش گوشت به این خورش اطلاق می گردد.

مزهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو٬ به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد.

برای جا افتادن خورش قورمه سبزی زمان زیادی نیاز است.

طرز تهیه خورش قورمه سبزی, خورش قورمه سبزی , قورمه سبزی نذری , خورش قورمه سبزی نذری , سبزی قومه سبزی

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی نذری :

گوشت گوسفندی :♥: 8 کیلوگرم

سبزی قورمه  :♥: 10 کیلوگرم

  :♥: سبزی قرمه شامل تره، جعفری، کمی برگ چغندر یا اسفناج در صورت تمایل، گیشنیز، شنبلیله :♥:

لوبیا چیتی  :♥: 2 کیلوگرم

پیاز :♥: 10 کیلوگرم

رب گوجه فرنگی :♥: به میزان لازم

لیمو عمانی :♥: 1 کیلورگم

روغن :♥: به میزان لازم

نمک ، فلفل و زردچوبه  :♥: به میزان لازم

طرز تهیه خورش قورمه سبزی نذری خیلی خوشمزه و خوش عطر برای 100 نفر

طرز تهیه خورش قورمه سبزی, خورش قورمه سبزی , قورمه سبزی نذری , خورش قورمه سبزی نذری , سبزی قومه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی نذری

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش قورمه سبزی به این صورت است که ابتدا باید

لوبیا را شسته و از شب قبل آن را خیس کرده و دو یا سه بار آب آن را عوض کرده و به همراه آب و نمک بگذارید تا بپزد.

گوشت گوسفندی را هم پاک کنید و به اندازه خورشتی خرد کنید.

پیازها را خرد کنید و کنار بگذارید.

سبزی قورمه را هم پاک کنید و بعد از شستن خرد کنید و در روغن سرخ کنید.

دیگی آماده کنید و گوشت را همراه با مقداری روغن در آن بریزید و تفت دهید.

به گوشت در حال سرخ شدن پیاز و زردچوبه هم اضافه کنید.

سپس سبزی سرخ شده و لوبیای پخته را هم بیفزایید.

حالا مقداری آب بریزید و در دیگ را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد و خورش جا بیفتد.

نیم ساعت قبل از پایان پخت ،بعد از اینکه از پختن گوشت مطمئن شدید ،نمک همراه با لیمو عمانی اضافه کنید.

مراقب باشید مقدار شنبلیله سبزی زیاد نباشد زیرا خورش تلخ می شود.

 اگر گشنیز سبزی قورمه را زیاد بریزید خورش کمی شیرین تر می شود . بعضی ها اصولاً آن را حذف می کنند.

طرز تهیه خورش قورمه سبزی, خورش قورمه سبزی , قورمه سبزی نذری , خورش قورمه سبزی نذری , سبزی قومه سبزی

نکاتی برای خوشمزه شدن خورش قورمه سبزی

بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.

سبزی را در حدی سرخ کنید که آبش کشیده شده و صدای سرخ شدن سبزی به گوش برسد ولی سیاه نشود.

هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی، روغن سبزی را وقتی نیمی از آب سبزی کشیده شد به آن اضافه کنید و

به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.

برای خوش طعم کردن قورمه سبزی می توان کمی هم زعفران آب کرده و اضافه کنید.

برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.

هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید و به اصطلاح با این شوک دمایی روغن بیندازد.

به هر کیلوگرم سبزی 5 تا 6 شاخه پیازچه هم بیفزایید. پیازچه طعم خورش را خوشمزه می کند.

طرز تهیه خورش قورمه سبزی, خورش قورمه سبزی , قورمه سبزی نذری , خورش قورمه سبزی نذری , سبزی قومه سبزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی نذری خیلی خوشمزه و خوش عطر برای 100 نفر

امتیاز 4.53 ( 60 رای )