امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 28 دی 1396

آموزش و طرز تهیه رولت بستنی به روشی بسیار آسان و جدید.بی نظیر

آموزش و طرز تهیه رولت بستنی به روشی بسیار آسان و جدید.بی نظیر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه رولت بستنی را آماده کرده ایم.

انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد.

طرز تهیه رولت بستنی,رولت بستنی,کیک,بستنی,بستنی رولتی

طرز تهیه رولت بستنی,رولت بستنی,کیک,بستنی,بستنی رولتی

مواد لازم برای تهیه رولت بستنی :

بستنی :◊: نیم کیلو گرم

تخم مرغ :◊: 2 عدد

شکر :◊: 5 قاشق غذاخوری

آرد :◊: 5 قاشق غذاخوری

وانیل :◊: 1/4 قاشق چایخوری

پودر کاکائو :◊: 1 قاشق مرباخوری

شکلا،خامه،بستنی،پسته،میوه،شربت غلیظ و… :◊: برای تزیین

طرز تهیه رولت بستنی,رولت بستنی,کیک,بستنی,بستنی رولتی

طرز تهیه رولت بستنی,رولت بستنی,کیک,بستنی,بستنی رولتی

طرز تهیه رولت بستنی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه رولت بستنی ابتدا باید فر را روشن کنید تا گرم شود.

به این دلیل که نوع کیک مصرفی کیک اسفنجی میباشد برای اینکه کیک راحت از کف سینی جدا شود،کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و مقداری آرد روی آن بپاشید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم بصورت تک تک جدا کنید.

برای اینکه کیک خوب پف کند و حالت پفکی داشته باشد دقت کنید زرده به هیچ وجه داخل سفیده باقی نماند.

سفیده تخم مرغ را که جدا کردید درون ظرفی با همزن برقی با دور کند هم بزنید سپس با دور تند هم بزنید تا بصورت پنبه ای دربایید و از ظرف نریزد.

حال در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را ریخته و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کشدار و روشن رنگ شود.

رزده را به سفیده اضافه کنید و خیلی آرام مخلوط کنید تا پف آن نخوابد.

:: توجه داشته باشید که نباید زیاد هم بزنید.::

آرد را الک کنید و در 2 تا 3 مرحله به آرامی اضافه کنید و هم بزنید.

مایه کیک را به صورت مستطیل روی کاغذ روغنی کف سینی به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

حال سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید برای 33 دقیقه درون فر باشد.

سینی کیک را از فر خارج کنید و به وسیله یک حوله مرطوب همراه با کغذ رول کنید.

در زمانی که کیک را رول میکنید کاغذ را کم کم جدا کنید و و همان کاغذ را در اطراف رول درون یخچال بگذارید تا سرد شود.

بعد از خنک شدن کیک را از یخچال بیرون آورده و یک لایه بستنی روی آن بکشید.

حال بستنی و کیک رول شده را درون فریزر بگذارید.

آخرین مرحله،مرحله تزیین کیک میباشد.

با یک لایه بستنی از نوع رنگی و غیر از بستنی داخل کیک روی سطح رول را بپوشانید.

حال روی بستنی را با شکلات آ شده ،خامه، پسته یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.

برای برش دادن رولت بستنی حتما کارد را درون آب خیس کرده و بعد برش دهید.

بهتر است سر و ته رولت بستنی که نامنظم میباشد را برش دهید و بعد میل بفرمیاید.

رولت بستنی را بسته به ضخامت برش میتوان به 8 تا 10 قسمت تقسیم کرد و برای پذیرایی مهمان آماده کرد.

طرز تهیه رولت بستنی,رولت بستنی,کیک,بستنی,بستنی رولتی

طرز تهیه رولت بستنی,رولت بستنی,کیک,بستنی,بستنی رولتی

 

آموزش و طرز تهیه رولت بستنی به روشی بسیار آسان و جدید.بی نظیر

امتیاز 4.27 ( 15 رای )