هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 22 آذر 1396

طرز تهیه جامبو (پاستا شکم پر) بسیار خوشمزه و شیک مخصوص جشن ها و مهمانی ها

طرز تهیه جامبو (پاستا شکم پر) بسیار خوشمزه و شیک مخصوص جشن ها و مهمانی ها

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه جامبو را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه جامبو , جامبو , پاستا صدفی شکم پر , پاستا شکم پر

جامبو یا همان پاستا صدفی شکم پر از غذاهای خوشمزه و متفاوت برای جشن تولد و مهمانی های عصرانه است.

جامبو از غذاهای فرنگی است و برای تهیه جامبو شکم پر ( ماکارونی صدفی ) از مواد گوشتی و سبزیجات مختلف و پنیر استفاده می شود.

طرز تهیه جامبو , جامبو , پاستا صدفی شکم پر , پاستا شکم پر

مواد لازم برای تهیه جامبو

جامبو (پاستا صدفی یزرگ) :♥: 1 بسته

گوشت چرخ کرده :♥: نیم کیلو گرم

قارچ :♥: نیم کیلو گرم

پیاز :♥: 1 عدد

فلفل دلمه ای سبز :♥: 1 عدد

سیر :♥: 2 حبه

رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق خوری

پنیر پیتزا :♥: به مقدار لازم

پودر آویشن :♥: 1 قاشق مربا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه :♥: به مقدار لازم

آبلیمو :♥: 1 قاشق غذا خوری

سس کچاپ:♥: به میزان لازم

 

طرز تهیه جامبو (پاستا شکم پر) بسیار خوشمزه و شیک مخصوص جشن ها و مهمانی ها

:♥: داخل جامبو ها را با هر موادی که دوست دارید میتوانید پر کنید . مثل مواد پیتزا و مواد پیراشکی و الویه :♥:

طرز تهیه جامبو , جامبو , پاستا صدفی شکم پر , پاستا شکم پر

طرز تهیه جامبو ( پاستا شکم پر)

به نقل از انسان شاد طرز تهیه جامبو به این صورت است که ابتدا باید

داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.

مقداری روغن و نمک و زردچوبه (برای خوش رنگ شدن پاستا) داخل آب بریزید.

وقتی آب به جوش آمد جامبو ها را داخل آب بریزید و حدود 10 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند.

وقتی جامبو ها نرم شدند آن ها را آب کش کنید و کمی آب سرد روی آن ها بریزید تا نشاسته آن ها از بین برود.

:♥: دقیقا مثل آب کش کردن ماکارونی و ورقه های لازانیا :♥:

برای تهیه مواد گوشتی ابتدا پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نرم و طلایی شوند.

وقتی پیاز ها سرخ شدند گوشت را اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا گوشت بپزد.

قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و به صورت ورقه ای خرد کنید و آن ها را با مواد تفت دهید.

وقتی قارچ را اضافه کردید حرارت را خیلی زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند.

:♥: برای این که قارچ ها سیاه نشوند 1 قاشق غذا خوری آبلیمو به قارچ ها بزنید :♥:

فلفل دلمه ای را هم ریز خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و ادویه ها را هم اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

وقتی مواد تان حاضر شد اندازه 1 قاشق غذا خوری از موادتان بردارید و داخل هر کدام از جامبو ها را پر کنید.

در آخر روی هر کدام از جامبو ها را با پنیر پیتزا بپوشانید.

یک ظرف نسوز و نچسب را انتخاب کنید کمی ته ظرف را چرب کنید و سس کچاپ ته ظرف بریزید تا جامبو ها به ظرف نچسبد و خشک نشود.

جامبو ها را یکی یکی داخل ظرف بچینید و کمی سس کچاپ روی آن ها بریزد.

ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بگذارید تا پنیر ها آب و طلایی شوند.

جامبو های شما آماده است . نوش جان

طرز تهیه جامبو , جامبو , پاستا صدفی شکم پر , پاستا شکم پر

طرز تهیه جامبو , جامبو , پاستا صدفی شکم پر , پاستا شکم پر

طرز تهیه جامبو (پاستا شکم پر) بسیار خوشمزه و شیک مخصوص جشن ها و مهمانی ها

امتیاز 4.39 ( 28 رای )