خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 27 مهر 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه کالباس خانگی بسیار خوش طعم و عالی

آموزش و طرز تهیه کالباس خانگی بسیار خوش طعم و عالی

طرز تهیه کالباس خانگی,کالباس خانگی,کالباس,روش درست کردن کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی,کالباس خانگی,کالباس,روش درست کردن کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی,کالباس خانگی,کالباس,روش درست کردن کالباس خانگی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزران طرز تهیه کالباس خانگی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی :

پودر آویشن :◊: 1/4 قاشق مربا خوری

زنجبیل :◊: 1/5 قاشق مربا خوری

هل،میخک و جوز هندی از هر کدام :◊: 1/8 قاشق مربا خوری

دارچین :◊: 1/3 قاشق مربا خوری

فلفل سیاه :◊: 1/2 قاشق مربا خوری

نمک :◊: 2 قاشق مربا خوری

روغن مایع :◊: 2 قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری شده :◊: 1 قاشق غذاخوری

اسانس دود مایع در صورت دلخواه :◊: 1/2 قاشق غذاخوری

تخم کرفس :◊: 1/2 قاشق چایخوری

آرد :◊: 3 الی 6 قاشق

شیر خشک :◊: 1 فنجان

یخ :◊: 6 تکه

زرده تخم مرغ :◊: 3 عدد

سیر :◊: 5 حبه

گوشت گوساله مخلوط با گوسفند :◊: 1 کیلو

پسته تازه :◊: به میزان دلخواه

قارچ :◊: به میزان دلخواه

دانه خردل.تخمه گشنیز.رازیانه و زعفران :◊: به میزان دلخواه

طرز تهیه کالباس خانگی,کالباس خانگی,کالباس,روش درست کردن کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی,کالباس خانگی,کالباس,روش درست کردن کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه کالباس خانگی ابتدا باید گوشت را به همراه جعفری و سیر 3 مرتبه چرخ کنید.

سپس آرد را به تمام ادویه های خشک برای 2 بار الک کنید و شیر خشک را یه آن اضافه کنید.

زرده های تخم مرغ را به گوشت چرخ شده اضافه کنید و مواد بالا را هم به آن بیفزاید.

تمام مواد بالا را برای مدت زمان 4 دقیقه درون غذا ساز بریزید و خوب مخلوط کنید.

در زمانی که غذاساز در حال کار کردن میباشد به طور تدریجی تکه های یخ را به آن اضافه کنید.

در همین حین روغن مایع را نیز به بقیه مواد درون غذا ساز اضافه کنید.

حال مواد کالباس را از غذا ساز بیرون آورده و در مرحله آخر پسته و قارچ خرد شده را هم به آن اضافه کنید.

در این قسمت مواد کالباس خانگی نباید خیلی سفت و نه شل باشد.

حال تمامی مواد کالباس را درون یک فویل آلومینیومی بریزید و دو سر فویل را مانند شکلات بپیچید.

اکنون فویل حاوی مواد کالباس را برای 5 دقیقه درون دستگاه بخار پز گذاشته و بلافاصله بعد از این مدت مواد را از دورن فویل خارج کنید و دور آن کیسه ای از یخ بپیچید.

بعد از اینکه کالباس خوب خنک شد آن را درون یخچال بگذارید و بعد از گذشت چند ساعت آن را برش دهید و استفاده کنید.

طرز تهیه کالباس خانگی,کالباس خانگی,کالباس,روش درست کردن کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی,کالباس خانگی,کالباس,روش درست کردن کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی,کالباس خانگی,کالباس,روش درست کردن کالباس خانگی

آموزش و طرز تهیه کالباس خانگی بسیار خوش طعم و عالی

امتیاز 4.30 ( 23 رای )