سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 22 آذر 1396

طرز تهیه شیرینی پادرازی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص پذیرایی برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی پادرازی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص پذیرایی برای عید نوروز

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی پادرازی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد

طرز تهیه شیرینی پادرازی , شیرینی پادرازی , شیرینی

با نزدیک شدن به ایام عید نوروز ما سعی بر این داریم که آموزش انواع شیرینی های خوشمزه ،پر کاربرد و آسان را برای شما دوستان آماده کنیم.

شیرینی پادرازی” یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است که به طور سنتی با استفاده از سه نوع آرد؛ آرد نخودچی، آرد گندم و آرد برنج تهیه می‌شود.

این شیرینی سنتی از گذشته برای عید نوروز در گیلان تهیه می‌شد و به نوعی یکی از شیرینی‌های مخصوص عید نوروز بوده و هست. 

مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی

آرد برنج :♥: 125 گرم

پودر شکر :♥: 150 گرم

آرد گندم  :♥: 125 گرم

آرد نخودچی :♥: 150 گرم

کره یا کره طعم دار  :♥: 250 گرم

پودر هل :♥: یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ  :♥: 2 عدد

تخم مرغ اضافه ، پودر پسته ، کنجد ، زعفران آب کرده روغن مایع برای تزیین

طرز تهیه شیرینی پادرازی , شیرینی پادرازی , شیرینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه شیرینی پادرازی به این صورت است که ابتدا باید

  کره را بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود سپس آن را با پودر شکر مخلوط کنید.

برای اینکه پودر شکر کاملا در کره حل شود توصیه می کنیم برای 5 دقیقه آنها را مخلوط کنید.

نیم ساعت قبل از استفاده کردن تخم مرغ ها آنها را از یخچال بیرون آورده تا با محیط هم دما شوند.

سپس تخم مرغ ها را به صورت تک تک به موادتان اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

در این مرحله پودر هل را نیز به بقیه مواد اضافه کنید و اندکی هم بزنید.

اکنون در یک ظرف مناسب آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم را ریخته و با هم مخلوطشان کنید.

در نهایت آرد های مخلوط شده را 3 بار الک کنید تا آرد نهایی خوب نرم و لطیف شده باشد،

الک کردن آرد تاثیر بسیاری در کیفیت نهایی شیرینی دارد پس به این نکته توجه بسیاری کنید.

حالا کم کم آردی را که الک کردید را به بقیه مواد اضافه کنید و آن را خوب با دست وزر دهید.

خمیر را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شود.

سپس آن را درون نایلون بگذارید و برای اینکه استراحت کند آن را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از استراحت خمیر آن را از یخچال بیرن بیاورید و نایلون را از سطح باز کنید و خمیر را روی همان نایلون باز کنید.

اکنون نایلون دیگری را روی خمیر بگذارید و به وسیله وردنه خمیر را پهن کنید.

بعد از پهن کردن خمیر نایلون روی خمیر را بردارید و خمیر را به شکل دراز تقریبا مانند شیرینی زبان قالب بزنید.

حال نایلون را دوباره روی شیرینی پادرازی بگذارید و با کمک کفگیر روی آنها کمی فشار بدهید تا پهن شوند.

خمیر های شیرینی را که آماده کرده داخل سینی فر چرب شده یا روی کاغذ روغنی درون سینی فر بگذارید.

سپس 1 عدد تخم اضافه برای تزیین را به همراه زعفران دم کرده در ظرفی جدا ریخته و با هم مخلوط کنید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.

حال این مخلوط را به کمک برس روی شیرینی پادرازی بکشید تا در نهایت خوش رنگتر شود.

به وسیله چنگال شیار های عمودی ایجاد کنید و روی آنها کنجد به اندازه دلخواه بپاشید.

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس شیرینی ها را درون فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.

زمانی که روی شیرینی پادرازی طلایی رنگ شده آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود.

طرز تهیه شیرینی پادرازی , شیرینی پادرازی , شیرینی

نکاتی در مورد شیرینی پادرازی :

بسته به سلیقه خودتان میتوانید زنجبیل سایده شده را جایگزین هل کنید.

البته از وانیل هم میتوان به جای هل استفاده کرد.

می توانید برای خوش رنگ تر شدن شیرینی مقداری زعفران درون خمیر آن بریزید.

طرز تهیه شیرینی پادرازی , شیرینی پادرازی , شیرینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص پذیرایی برای عید نوروز

امتیاز 4.38 ( 8 رای )