هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 27 مهر 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه شیرینی پادرازی مناسب برای عید نوروز

آموزش و طرز تهیه شیرینی پادرازی مناسب برای عید نوروز

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی پادرازی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع شیرینی و کیک در سایت انسان شاد.

طرز تهیه شیرینی پادرازی,شیرینی پادرازی,شیرینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی,شیرینی پادرازی,شیرینی

با نزدیک شدن به ایام عید نوروز ما سعی بر این داریم که آموزش انواع شیرینی های خوشمزه ،پر کاربرد و آسان را برای شما دوستان آماده کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی :

آرد برنج :◊: 125 گرم

پودر شکر :◊: 150 گرم

آرد گندم :◊: 125 گرم

آرد نخودچی :◊: 150 گرم

کره یا کره طعم دار :◊: 250 گرم

پودر هل :◊: یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ :◊: 2 عدد

تخم مرغ اضافه ، پودر پسته ، کنجد ، زعفران آب کرده روغن مایع برای تزیین

طرز تهیه شیرینی پادرازی,شیرینی پادرازی,شیرینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی,شیرینی پادرازی,شیرینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه شیرینی پادرازی ابتدا باید اجازه دهید کره یا کره طعم دار نرم شود سپس آن را با پودر شکر مخلوط کنید و خوب هم مخلوط کنید.

برای اینکه پودر شکر کاملا در کره حل شود توصیه میکنیم برای 5 دقیقه آنها را مخلوط کنید.

نیم ساعت قبل از استفاده کردن تخم مرغ ها آنها را از یخچال بیرون آورده تا با محیط هم دما شوند.

سپس تخم مرغ ها را به صورت تک تک به موادتان اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست و یک نواخت شوند.

در این مرحله پودر هل را نیز به بقیه مواد اضافه کنید و اندکی هم بزنید.

اکنون در یک ظرف مناسب آرد نخودچی،آرد برنج و آرد گندم را ریخته و با هم مخلوطشان کنید.

در نهایت آرد های مخلوط شده را 3 بار الک کنید تا آرد نهایی خوب نرم شده باشد،

الک کردن آرد تاثیر بسیاری در کیفیت نهایی شیرینی دارد پس به این نکته توجه بسیاری کنید.

حال بطور کم کم آردی را که الک کردید را به بقیه مواد اضافه کنید و آن را خوب با دست وزر دهید.

خمیر را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شود،سپس آن را درون نایلون بگذارید و برای اینکه استراحت کند آن را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از استراحت خمیر آن را از یخچال بیرن بیاورید و نایلون را از سطح باز کنید و خمیر را روی همان نایلون باز کنید.

اکنون نایلون دیگری را روی خمیر بگذارید و به وسیله وردنه خمیر را پهن کنید.

بعد از پهن کردن خمیر نایلون روی خمیر را بردارید و خمیر را به شکل دراز تقریبا مانند شیرینی زبان قالب بزنید.

حال نایلون را دوباره روی شیرینی پادرازی بگذارید و با کمک کفگیر روی آنها کمی فشار بدهید تا پهن شوند.

خمیر های شیرینی را که آماده کرده داخل سینی فر چرب شده یا روی کاغذ روغنی درون سینی فر بگذارید.

سپس 1 عدد تخم اضافه برای تزیین را به همراه زعفران دم کرده در ظرفی جدا ریخته و با هم مخلوط کنید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.

حال این مخلوط را به کمک برس روی شیرینی پادرازی بکشید تا در نهایت خوش رنگتر شود.

به وسیله چنگال شیار های عمودی ایجاد کنید و روی آنها کنجد به اندازه دلخواه بپاشید.

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس شیرینی ها را درون فر قرار دهید.

زمانی که روی شیرینی پادرازی طلایی رنگ شده آن را از فر بیرون بیاورید.

نکاتی در مورد شیرینی پادرازی :

بسته به سلیقه خودتان میتوانید زنجبیل سایده شده را جایگزین هل کنید.

البته از وانیل هم میتوان به جای هل استفاده کرد.

میتوانید برای خوش رنگ تر شدن شیرینی مقداری زعفران درون خمیر آن بریزید.

طرز تهیه شیرینی پادرازی,شیرینی پادرازی,شیرینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی,شیرینی پادرازی,شیرینی

آموزش و طرز تهیه شیرینی پادرازی مناسب برای عید نوروز