آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد، آزادی خود ماه است كه او را پایبند می كند.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 28 آبان 1396

طرز تهیه شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه در منزل

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه شیرینی کشمشی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد.

شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است.

در این نوع شیرینی آرد، روغن، شکر، کشمش قرمز ریز و تخم مرغ بکار می‌رود.

طرز تهیه شیرینی کشمشی,شیرینی کشمشی,روش پخت شیرینی کشمشی,کیک کشمشی

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

آرد :◊: 300 گرم معادل 2 لیوان سر پر

:◊: لیوان فرانسوی ها تقریبا با 1 پیمانه مساوی هستند :◊:

تخم مرغ  :◊: 2 عدد

خاک قند :◊: 300 گرم معادل 2 لیوان

روغن جامد یا کره :◊: 150 گرم

وانیل :◊: یک هشتم قاشق چای خوری

کشمش فرمز ریز :◊: 100 گرم

طرز تهیه شیرینی کشمشی,شیرینی کشمشی,روش پخت شیرینی کشمشی,کیک کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه شیرینی کشمشی به این صورت است که

ابتدا باید پودر قند و روغن را درون ظرفی با هم مخلوط کنیم.

:◊: اگر از کره می خواهید در این شیرینی استفاده کنید کره را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا کره نرم شود :◊:

مخلوط روغن و پودر قند را با چنگال می زنیم تا سفید رنگ شود .

 سپس سفیده ها و زرده ی تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم.

به زرده ها وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده ها کف کنند و کرم رنگ شوند.

مخلوط زرده ها را به پودر قند و روغن اضافه کنید و مخلوط کنید.

کشمش ها را رو نم دار کنید و به مقداری آرد آغشته کنید و داخل مایه شیرینی بریزید و کمی مخلوط کنید.

:◊: غلطاندن کشمش ها در آرد برای جلوگیری از ته نشین شدن و سوختن کشمش ها می باشد :◊:

سفیده ها را هم با هم زن به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا سفیده ها مانند کف شوند و حجمشان 3 برابر شود.

حالا سفیده ها را روی بقیه موادتان بریزید وآرام هم بزنید.

:◊: هم زن را باید کنار بگذارید و خیلی آرام موادتان را هم بزنید تا شیرینی کشمشی بافت لطیف تری داشته باشد :◊:

آرد را 3 مرتبه الک کنید و کم کم روی مایه شیرینی بریزید.

داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید

:◊: شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک می شوند پس فاصله شیرینی ها را طوری تنظیم کنید که بهم نچسبند :◊:

فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

سینی را داخل فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی کشمشی پحته شود.

:◊: هنگامی که لبه های شیرینی طلایی و برشته شد شیرینی شما آماده است.نوش جان :◊:

:◊: اگر مایلید شیرینی کشمشی شما طلایی یا زرد رنگ شود می توانید کمی زعفران دم کنید و داخل مواد شیرینی بریزید  :◊:

طرز تهیه شیرینی کشمشی,شیرینی کشمشی,روش پخت شیرینی کشمشی,کیک کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی بسیار خوشمزه در منزل

امتیاز 4.53 ( 19 رای )