ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 28 آبان 1396

طرز تهیه کمپوت گلابی خیلی خوشمزه و عالی در دو روش خانگی و صنعتی

طرز تهیه کمپوت گلابی خیلی خوشمزه و عالی در دو روش خانگی و صنعتی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کمپوت گلابی را آماده کرده ایم

انواع دسر و مربا و کمپوت در سایت انسان شاد

طرز تهیه کمپوت گلابی,کمپوت گلابی,کمپوت,کمپوت گلابی خانگی,کمپوت گلابی صنعتی,روش تهیه کمپوت گلابی

 مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی

گلابی :♥: 2 کیلو گرم

شکر :♥: 3 لیوان

آبلیمو :♥: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کمپوت گلابی,کمپوت گلابی,کمپوت,کمپوت گلابی خانگی,کمپوت گلابی صنعتی,روش تهیه کمپوت گلابی

طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کمپوت گلابی خوشمزه به این صورت است که ابتدا باید

گلابی های رسیده اما سفت را انتخاب کنید. گلابی هایی که انتخاب می کنید نباید له باشند یا لکه داشته باشند.

گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید آن ها را کنار بگذارید.

با استفاده از چاقوی تیز، گلابی ها را به صورت ورقه های ضخیم برش دهید. سپس هسته ها و تخمه های آنها را بیرون بیاورید و گوشت گلابی را به اندازه های یکسان برش دهید.

:♥: هنگامی که گلابی ها را برش دادید کمی آبلیمو روی ان ها بریزید تا گلابی تا زمان پخت سیاه و تیره نشوند :♥:

درون قابلمه ای 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

حسابی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

سپس گلابی ها را درون شربت قرار دهید.

بعد از اینکه گلابی ها پخته و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

:♥: کمپوت تهیه شده در منزل فقط چند روز در یخچال ماندگاری خواهد داشت :♥:

:♥: برای تهیه کمپوت از میوه هایی مثل سیب و گلابی علاوه بر اینکه پوست و دانه آن را جدا می کنید و

بصورت تکه تکه در می آورید، زمان آماده سازی از زمان جوش آمدن آب ۲۰ دقیقه کافی است :♥:

طرز تهیه کمپوت گلابی,کمپوت گلابی,کمپوت,کمپوت گلابی خانگی,کمپوت گلابی صنعتی,روش تهیه کمپوت گلابی

طرز تهیه کمپوت گلابی به روش صنعتی

گلابی را تمیز شسته و به قطعات دلخواه تقسیم کنید.

قطعه های گلابی را داخل ظرف های شیشه ای در فلزی استریل شده بریزید .

در یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاد .

پس از جوشیدن آب آن را از روی حرارت برداشته و در این مرحله شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا جایی که شکر دیگر در آب حل نشود.

وقتی که محلول کاملاً آماده و سرد شد آن را روی گلابی های درون شیشه می ریزیم تا لب به لب شود.

  در ظرف شیشه ای را می گذاریم و شیشه ها را داخل یک قابلمه دیگر می چینیم.

داخل قابلمه را از آب سرد پر می کنیم ( تا 2 سانت به در آن مانده ) و روی حرارت می گذرایم .

هنگامی که آب به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بر میداریم.

شیشه ها را از قابلمه بیرون می آوریم.

اکنون کمپوت ما آماده است.

 پس از سرد شدن آن را در کمد یا کابینت گذاشته و هر وقت که نیاز بود استفاده می کنیم.

طرز تهیه کمپوت گلابی,کمپوت گلابی,کمپوت,کمپوت گلابی خانگی,کمپوت گلابی صنعتی,روش تهیه کمپوت گلابی

طرز تهیه کمپوت گلابی خیلی خوشمزه و عالی در دو روش خانگی و صنعتی

امتیاز 4.21 ( 14 رای )