آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 30 بهمن 1396

آموزش و طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی ( شوری ) بسیار خوشمزه

آموزش و طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی ( شوری ) بسیار خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی راآماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع ترشی در سایت انسان شاد.

 

طرز تهیه سالاد ترشی,طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی,سالاد ترشی,ترشی

 

مواد لازم برای تهیه سالاد ترشی :

سبزی معطر ( نعنا، گشنیز ،ترخون ،ریحان ، جعفری) :◊: 500 گرم

فلفل سبز تند :◊: 100 گرم

موسیر در صورت دلخواه :◊: 50 گرم

گوجه فرنگی :◊: 4 کیلو

هویج :◊:  3 عدد

خیار :◊: 3 عدد

ساقه کرفس :◊: 3 عدد

گل کلم کوچک :◊: 1 عدد

سیر :◊: 1 بوته

سرکه قرمز :◊: 4 لیوان

کلم برگ سقید :◊: 1/2 کلم

ادویته ترشی :◊:  به میزان لازم

نمک :◊: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ترشی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه سالاد ترشی ابتدا باید تمام سبزیجات را خوب شسته و بعد از اینکه آب آنها رفت ریز خردشان کنید.

حال سبزی ای خرد شده را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

سبزی معطر ترشی را هم خوب بشورید و خشک کنید و بعد آنها را ساطوری کنید.

گوجه فرنگی را رنده کنید و یا در صورت دلخواه ان را درون غذاساز بریزید و پوره کنید.

گوجه ها را درون یک قابلمه مناسب بریزید و مقداری نمک ب آن اضافه کنید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا یک ربع بماند.

به ازای هر یک کیلو گوجه فرنگی استفاده شده در ترشی 1 لیوان سرکه قرمز به آن اضافه کنید.

حال تمام سبزیجات را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید و ادویه ترشی را نیز به ان بیفزایید .

بعد از اینکه گوجه کمی حرارت خود را از دست داد آن را هم در کاسه ریخته و با بقیه مواد ترشی مخلوط کنید.

سالاد ترشی برای یک شبانه روز داخل همان ظرف اولیه بماند چون احتمال سرریز شدن آن وجود دارد.

بعد از گذشت 24 ساعت ترشی را درون یک شیشه تمیز ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

سالاد ترشی بعد از گذشت 1 هفته قابل استفاده میباشد.

طرز تهیه سالاد ترشی,طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی,سالاد ترشی,ترشی

آموزش و طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی ( شوری ) بسیار خوشمزه

امتیاز 4.58 ( 12 رای )