لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 28 آبان 1396

آموزش و طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی برای انواع پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی برای انواع پیتزا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی را آموزش می دهیم

آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد

خمیر پیتزا , طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی , روش پخت خمیر پیتزا خانگی

بسیاری از خانم ها و آقایان تمایلی به استفاده از خمیر پیتزا آماده ندارد.

در این موارد افراد ترجیح می دهند که خمیر پیتزا را خودشان با مواد اولیه سالم و بهداشتی در منزل تهیه کنند ولی

با طرز تهیه خمیر پیتزا آشنا نیستند.

ما در این قسمت برای شما عزیزان آموزش و طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی را آماده کرده ایم.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر پیتزا خانگی:

 

آرد سفید :◊: 350 گرم

روغن مایع :◊: 3 قاشق چای خوری

مخمر فوری :◊: 2 قاشق مرباخوری

شکر :◊: 1 قاشق چایخوری

آب یا شیر گرم :◊: یک تا یک و نیم پیمانه

نمک :◊: 1 قاشق چای خوری

:◊: این مقدار مواد خمیر پیتزا  برای تهیه دو عدد پیتزا بزرگ مناسب است :◊:

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی برای انواع پیتزا

خمیر پیتزا , طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی , روش پخت خمیر پیتزا خانگی

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی :

 

به نقل از انسان شاد برای تهیه خمیر پیتزا خانگی ابتدا باید

 مخمر رو داخل ظرف در بسته به مدت 15 دقیقه قرار بدید تا حجمش دو برابر شه.

آرد و نمک و شکر رو با هم الک می کنیم.

 روغن رو به مخلوط اضافه می کنیم. مخمری رو که عمل کرده بود به مواد بالا اضافه می کنیم و آب یا شیری رو که از قبل گرم کردیم در این مرحله کم کم اضافه میکنیم.

 باید با یک دست مخلوط رو هم بزنین، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشه به آرد بستگی داره و ثابت نیست.

آب یا شیر رو اونقدری اضافه کنین که چسبنده نشه.

برای اطمینان بهتره اول یک پیمانه آب رو بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه رو قاشق قاشق اضافه کنین.

بعد خمیر پیتزا رو روی سطح صافی بذارید و ورز بدین.

اگر احساس کردید خمیر چسبنده شده است می تونید کمی آرد روی خمیر بپاشید.

بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر پیتزا لطیف و نرم و کش داری بدست میاد.

خمیر پیتزا رو در ظرف چرب شده ای بذارید و روش رو بپوشونید و یک ساعت در جای گرم قرار بدین تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه.

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی برای انواع پیتزا

خمیر پیتزا , طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی , روش پخت خمیر پیتزا خانگی

چند نکته مهم برای ترد شدن خمیر پیتزا :

:♥: می توانید از ماکروفر با دمای 40 درجه برای جا افتادن خمیرتان استفاده کنید.:♥:

:♥:اگر میخواهید خمیر پیتزا تردی داشته باشین بهتره اون رو در یخچال بذارید تا به آرامی ور بیاد:♥:

:♥:اینطوری عمل ور اومدن کندتر انجام میشه ولی خمیر پیتزا تردتر میشه:♥:

:♥:شیر هم باعث ترد تر شدن و مزه بهتره خمیر میشه:♥:

:♥:وقتی هم که خواستید خمیر پیتزا رو استفاده کنین، یکی دو دقیقه ورز بدین تا بادش بخوابه. این خمیر برای دو یا سه پیتزای متوسط کافیه:♥:

:♥:فقط توجه داشته باشین موقع پهن کردن، ضخامت کلفت ترین قسمتش بیشتر از دو سانتی متر نشه:♥:

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی برای انواع پیتزا

خمیر پیتزا , طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی , روش پخت خمیر پیتزا خانگی

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی برای انواع پیتزا

امتیاز 4.30 ( 30 رای )