امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 22 آذر 1396

آموزش و طرز تهیه آش قلیه گیلانی بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

آموزش و طرز تهیه آش قلیه گیلانی بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه آش قلیه گیلانی,روش پخت آش قلیه گیلانی,آش قلیه گیلانی,آش

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه آش قلیه گیلانی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع آش و سوپ در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه آش قلیه گیلانی :

نخود و لوبیا :◊: از هر کدام 1 پیمانه

کشمش :◊: 1 پیمانه

گوشت چرخ کرده :◊: 350 گرم

قیسی :◊: 100 گرم

چغندر :◊: 1 عدد کوچک

هویج :◊: 3 عدد متوسط

سبزی آش :◊: 700 گرم

آرد برنج :◊: نصف پیمانه

شکر :◊: نصف فنجان

آرد :◊: 1 تا 2 قاشق غذا خوری

آبغوره :◊: 1 لیوان

نعنا داغ :◊: 5 قاشق غذا خوری

پیاز :◊: 1 عدد خرد شده

نمک،فلفل و روغن :◊: به میزان لازم

طرز تهیه آش قلیه گیلانی,روش پخت آش قلیه گیلانی,آش قلیه گیلانی,آش

طرز تهیه آش قلیه گیلانی:

برای تهیه آش قلیه گیلانی ابتدا باید نخود و لوبیا با خیس کنید از قبل و در یک قالبمه مناسب بپزید.

در حالی که نخود و لوبیا نیمه پز شده اند آرد برنج را با یک مقدار آب مخلوط کیند و هم بزنید تا کاملا حل شود.

اکنون هویچ و چغندر را نگینی خرد کنید و به بقیه مواد آش اضافه کنید . اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.

اکنون گوشت را به همراه پیاز از قبل رنده شده،نمک،فلفل وآرد مخلوط کنید و گوشت را به صورت توپ های کوچک در بیاورید و تفت دهید.

قیسی و کشمش را هم با هم تفت بدهید و به بقیه مواد آش اضافه کیند.

حال سبزی ها را پاک کنید و خوب بشورید.

بعد از شستن سبزی ها آنها را خوب خرد کنید و به آش اضافه کنید.

شکر و آبغوره را هم به عنوان چاشنی آش در آخر اضافه کنید و اجازه دهید تا آش خوب جا بیوفتد.

حال آش قلیه گیلانی شما آماده است آن را در ظرفی که میخواد سرو کنید ریخته و با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزیین کنید و میل بفرمائید.

طرز تهیه آش قلیه گیلانی,روش پخت آش قلیه گیلانی,آش قلیه گیلانی,آش

آموزش و طرز تهیه آش قلیه گیلانی بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

امتیاز 4.38 ( 21 رای )