باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 29 آبان 1396

آموزش مرحله به مرحله پاک کردن میگو و روش های طبخ میگو

آموزش مرحله به مرحله پاک کردن میگو و روش های طبخ میگو

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما آموزش پاک کردن میگو را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

میگو از جمله پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد .

میگوها از خانواده سخت پوستان هستند و غالبا در دریا زندگی می کنند.

میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.

میگو شامل سر، بدنه و دم است.

قسمت بدنه آن مورد استفاده است، یعنی سر تا زیر گردن و دم آن قابل مصرف نیست.

میگو منبع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین است.

میگو به کنترل فشار خون کمک می کند . ضد آلزایمر است . کم خونی رو جبران می کند . سرشار از امگا 3 است

آموزش پاک کردن میگو,پاک کردن میگو,میگو,رگ میگو,طبخ میگو

به دلیل ظاهری که میگو دارد بیشتر افراد ترجیح می دهند آن را آماده و پاک شده خریداری کنند

و اکثر خانم ها تصور می کنند پاک کردن میگو کاری بسیار دشوار است ولی در این مطلبی که انسان شاد امروز در اختیارتان قرار می دهد

به این مساله پی می برید ک پاک کردن میگو اصلا کار دشواری نیست.

آموزش پاک کردن میگو

میگو ها را بشورید و درون یک کاسه پر از آب قرار دهید.

روی میگو ها کمی نمک بریزید و بگذارید مدتی میگو ها درون آب و نمک بمانند.

بعد از حدود 1 تا 2 ساعت، زمانی که پوست میگوها جدا شده بودند،آن ها را از آب در بیاورید و

پوست اولی را کامل جدا کنید طوری که تنها سر و دم میگو باقی بمونه.

:◊:برای راحتی می تونید از چاقو کمک بگیرید ولی بدون چاقو هم میشه پوست میگو رو راحت جدا کرد:◊:

آموزش پاک کردن میگو,پاک کردن میگو,میگو,رگ میگو,طبخ میگو

بعد از جدا کردن کامل پوست روی میگو سر و دم میگو رو با چاقو تیز ببرید که حالت فیله مانند پیدا کنه.

:◊:جدا کردن دم میگو سلیقه ای است برخی افراد دم میگو رو جدا نمیکنن :◊:

میگو رو طوری که قوس کمر به سمت شما باشه در دستتون بگیرید و بعد با چاقو انحنای اون رو برش بدید.

آموزش پاک کردن میگو,پاک کردن میگو,میگو,رگ میگو,طبخ میگو

خیلی عمیق برش ندهید چون میگو بسیار لطیف هست و ممکنه له بشه.

بعد از برش دادن کمر میگو کمی با دست اون رو باز کنید تا رگ یا به قول برخی ها روده میگو را ببینید.

به کمک چاقو یا یک خلال دندان رگ رو کاملا خارج کنید.

آموزش پاک کردن میگو,پاک کردن میگو,میگو,رگ میگو,طبخ میگو

آموزش پاک کردن میگو,پاک کردن میگو,میگو,رگ میگو,طبخ میگو

:◊:حواستون باشه که این رگ تا انتهای کمر وجود داره و در ضمن بسیار نرمه پس

با دقت خارجش کنید که کاملا در بیاد و داخل بدن میگو باقی نمونه:◊:

آموزش پاک کردن میگو,پاک کردن میگو,میگو,رگ میگو,طبخ میگو

بعد از پاک کردن میگو اون رو کاملا بشورید و داخل آبکش قرار بدید تا خشک بشه!

میگوهای شما حاضرند. می توانید آنها را سرخ کرده و میل کنید.

آموزش پاک کردن میگو,پاک کردن میگو,میگو,رگ میگو,طبخ میگو

روش های طبخ میگو

به طور کلی میگو به 2 روش تهیه میشه :

:◊:یا آبپز میشه و بعد سرخ میشه و یا داخل سس مخصوص غلتانده میشه و بعد سرخ میشه!:◊:

برای اینکه میگوی شما خوشمزه بشه بهتره اون رو داخل مقداری آب ،آبلیمو،پیاز،سیر و برگ بو که در حال جوش هستند بریزید و بعد از چند ثانیه خارجش کنید!

:◊:نکته بسیار مهمی که در طبخ میگو وجود داره زمان آبپز شدن هست!:◊:

میگو بر خلاف ظاهر نرمی که داره وقتی آبپز میشه بسیار سفت میشه!

پس حتما توجه کنید که تنها چند جوش برای گرفتن بوی بد میگو کافیه و وقتی رنگ اون کمی تغییر کرد و

چند جوش زد اون رو آبکش کنید و

با سس دلخواهتون بپزید یا به صورت معمولی داخل آرد سوخاری یا آرد معمولی بغلتانید و سرخ کنید.

پخت میگو تقریبا شبیه ماهی هست و شما میتونید به شیوه دلخواه خودتون اون رو طبخ کنید.

فقط قبلش باید با جوشاندن بوی بدش رو از بین ببرید!

آموزش مرحله به مرحله پاک کردن میگو و روش های طبخ میگو

امتیاز 4.41 ( 17 رای )