ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 28 آبان 1396

طرز تهیه دنده کباب خوشمزه غذای کرمانشاهی

طرز تهیه دنده کباب خوشمزه غذای کرمانشاهی:

دنده کباب یکی از کباب های خوش خوراک و اصیل کرمانشاهی میباشد.

طرز تهیه دنده کباب,آموزش درست کردن دنده کباب,دنده کباب کرمانشاهی,دنده کباب

در سایت انسان شاد می خواهیم طرز تهیه دنده کباب را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه دنده کباب:

گوشت دنده گوسفند :◊: یک کیلو

:◊: گوشت دنده از قسمت‌های پرچربی گوشت است. گوشت دنده برشی است از گوشت پشت بدن حیوانات که به طور عمودی بریده شده و معمولاً شامل بخشی از دنده نیز می‌شود :◊:

پیاز ریز خرده شده :◊: 2 عدد

سیر :◊: یک حبه

ماست :◊: 1 لیوان

روغن زیتون :◊: سه قاشق سوپ خوری

سماق :◊: 2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه دنده کباب:

در ابتدا دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربی های اضافه آن را بگیرید.

پیاز را در ظرفی بریزید . سیر را له کنید و با ماست و فلفل سیاه ، نیمی از سماق و روغن زیتون به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید .

تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل ظرف بریزید و و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمت های گوشت به این مایع آغشته شود.

روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود .

کباب را به سیخ بکشید ، و دنده را در حرارت متوسط زغال روی آتیش بگذارید. تا رنگ آن قرمز قهوه ای شده ، کاملا بپزد.

طرز تهیه دنده کباب,آموزش درست کردن دنده کباب,دنده کباب کرمانشاهی,دنده کباب

طرز تهیه دنده کباب خوشمزه غذای کرمانشاهی

امتیاز 4.00 ( 2 رای )