خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 28 دی 1396

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری بسیار خوشمزه و عالی و روش طعم دار کردن ماهی

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری بسیار خوشمزه و عالی و روش طعم دار کردن ماهی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ و ماهی در سایت انسان شاد

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری , ماهی قزل آلا سوخاری , ماهی قزل آلا , salmon fried

نکاتی که باید در هنگام خرید ماهی دقت کنید :

سطح بدن ماهی باید براق و درخشان باشد.

اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری کنید.

 آبشش‌های ماهی را نگاه کنید رنگ آن باید قرمز روشن باشد. آبشش قهوه‌ای نشانه ماهی مانده است.

 چشم‌های ماهی نباید مات و فرورفته باشد، این نشانه ماندگی ماهی است.

  ماهی تازه بو نمی‌دهد و گوشت ماهی باید سفت باشد.

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سوخاری

فیله ماهی :♥: 4 عدد

پیاز :♥: 1 عدد

آب لیمو  :♥: نصف پیمانه

تخم مرغ  :♥: 2 عدد

آرد سوخاری  :♥: 2 پیمانه

سیر رنده شده  :♥: 2 حبه

نمک و فلفل سیاه  :♥: به میزان لازم

فلفل قرمز :♥: به میزان لازم

زعفران دم کرده  :♥: به میزان لازم

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری , ماهی قزل آلا سوخاری , ماهی قزل آلا , salmon fried

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری

به نقل از انسان شاد طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری به این صورت است که ابتدا باید

فیله ماهی ها را شسته و پس از خشک شدن، به صورت تکه های نواری 4 تا 5 سانتی متری خرد کنید.

برای مزه دار کردن ماهی ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید تا حسابی آب بندازه.

بعد داخل پیاز یک قاشق نمک و فلفل و نصف فنجان آب لیمو و زعفران و سیر به مقدار لازم بریزید.

 ماهی رو داخل این مواد بخوابونید طوری که مواد تمام قسمت های ماهی رو بگیره .

بعد از یک ساعت ماهی طعم دار می شه

  :◊: هر چی ماهی داخل این مواد بیشتر بمونه بهتره هم ماهی ترد می شه و هم موقع سرخ کردن خیلی کم بو میده  :◊:

  روی ماهی رو هم چند تا برش با چاقو بدهید که این مواد حسابی به خورد ماهی برود.

تو یه ظرف پودر سوخاری فلفل قرمز وکمی پودر سیر بریزید .

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را هم بزنید.

ماهی رو از توی مواد در بیاورید و پاز های چسبیده به ماهی را جدا کنید تا در هنگام سرخ کردن ظاهر بدی نداشته باشد.

هریک از فیله های ماهی را در تخم مرغ زده شده فرو ببرید.

پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید

در تابه ای روغن را داغ کنید.

فیله های ماهی را داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود.

 می توانید ماهی را درسته سرخ هم کنید.

اول یک طرف ماهی رو بگذارید سرخ شود بعد برش گردونید طرف دیگه تا ماهی تیکه تیکه نشود.

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری , ماهی قزل آلا سوخاری , ماهی قزل آلا , salmon fried

طعم دار کردن روغن سرخ کردنی :

پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید.

اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا ورقه ها درون روغن سرخ شوند.

 طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری , ماهی قزل آلا سوخاری , ماهی قزل آلا , salmon fried

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری بسیار خوشمزه و عالی و روش طعم دار کردن ماهی

امتیاز 4.36 ( 142 رای )