تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : شنبه 27 آبان 1396

طرز تهیه خورش مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

طرز تهیه خورش مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش مسما بادمجان را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورش مسما بادمجان , آموزش پخت خورشت مسما بادمجان , خورشت مسما بادمجان با مرغ , خورش مسما بادمجان , مسما بادمجان

:♦: مسما بادمجان یکی از غذاهای محلی شمالی است که برای درست کردن این غذا از گوشت مرغ استفاده می‌شود :♦:

:♦: خورش مسما بادمجان معمولاً با قیمه بادمجان و حتی خورش بادمجان اشتباه گرفته می شود :♦:

:♦: در قیمه بادمجان، به جای سیب‌زمینی سرخ‌شده، بادمجان سرخ‌شده گذاشته می‌شود و

 فقط از گوشت خورشی و بادمجان تهیه شده است :♦:

:♦: ولی مسما بادمجان، خورشی است که در آن گوشت مرغ سرخ‌شده و بادمجان سرخ‌شده و گوجه‌فرنگی وجود دارد :♦:

طرز تهیه خورش مسما بادمجان , آموزش پخت خورشت مسما بادمجان , خورشت مسما بادمجان با مرغ , خورش مسما بادمجان , مسما بادمجان

مواد لازم برای تهیه خورش مسما بادمجان

بادمجان :♦: 1 کیلو گرم

مرغ :♦: 1 عدد

پیاز:♦: 1 عدد

روغن مایع:♦: 1 لیوان

رب گوجه فرنگی:♦:  3 قاشق غذاخوری

گوجه ‌فرنگی:♦: 3 عدد

غوره :♦: 1 لیوان

پودر کاری  :♦: به مقدار لازم

دارچین:♦: به میزان دلخواه

نمک، زردچوبه و زعفران:♦: به میزان دلخواه

آب :♦: 2 لیوان

طرز تهیه خورش مسما بادمجان , آموزش پخت خورشت مسما بادمجان , خورشت مسما بادمجان با مرغ , خورش مسما بادمجان , مسما بادمجان

طرز تهیه خورش مسما بادمجان

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش مسما بادمجان به این صورت است که ابتدا باید

 بادمجان ها را پوست بگیرید و آن ها را نیم ساعت در آب نمک قرار دهید.

بعد از اینکه آن ها را از آب نمک بیرون آوردید در آبکش قرار دهید تا خشک شوند و روغن کمتری مصرف کنند.

پس از خشک کردن درون روغن داغ سرخ کنید.

:♦: قرار دادن بادمجان ها در آب نمک به خاطر گرفتن تلخی بادمجان هاست :♦:

مرغ را به قطعات متوسط خرد کنید.

آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف مرغ طلایی شود.

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

بعد از این که پیاز ها سرخ شدند ادویه ها را به پیاز اضافه می کنیم و در روغن تفت می دهیم.

رب گوجه را هم در تابه می ریزیم تا با روغن سرخ شود و رنگ باز کند.

روی همه ی مواد 2 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم نیم ساعت پخته شود و جابیفتد.

هنگامی که مرغ ها پخته شدند بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی و غوره ها را به خورشت اضافه می کنیم.

بعد از این که بادمجان ها کمی نرم شدند خورشت مسما بادمجان شما حاضر است.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان , آموزش پخت خورشت مسما بادمجان , خورشت مسما بادمجان با مرغ , خورش مسما بادمجان , مسما بادمجان

نکاتی برای خوشمزه شدن خورش مسما بادمجان

:♥: به این خورش سرکه و آبلیمو به عنوان چاشنی اضافه نکنید چون طعم خیلی بدی به غذا می دهد :♥:

:♥: چاشنی مسما بادمجان فقط غوره است و هر چه غوره‌ها درشت‌تر باشند، بهتر است :♥:

:♥:  هرگز در مسما بادمجان، گوشت قرمز نریزید :♥:

:♥: برای اینکه گوجه‌فرنگی‌ها بافت خود را از دست ندهند، آن‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و در 10 دقیقه پایانی به غذا بیفزایید :♥:

 

در هنگام خریدن بادمجان به نکات زیر توجه کنید :

:♥: بادمجان هایی که پوست تیره تری دارند، معمولا نسبت به بقیه شیرین تر هستند :♥:

:♥: سر بادمجان هر چه کشیده تر باشد، نشان از شیرین بودن آن دارد :♥:

طرز تهیه خورش مسما بادمجان , آموزش پخت خورشت مسما بادمجان , خورشت مسما بادمجان با مرغ , خورش مسما بادمجان , مسما بادمجان

طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ و نکات خوشمزه تر شدن خورشت

امتیاز 4.45 ( 42 رای )