آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 30 بهمن 1396

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی بسیار خوشمزه و عالی

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی بسیار خوشمزه و عالی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش خلال بادام را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورش خلال بادام,ورش خلال بادام,ورش خلال بادام کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورش خلال بادام

گوشت گوسفندی :♥: نیم کیلو گرم

پیاز :♥: 1 عدد

خلال بادام :♥: 300 گرم

رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق چای خوری

زرشک :♥: نصف پیمانه

چوب دارچین :♥: یک تکه بزرگ

:♥: از پودر دارچین هم می توانید استفاده کنید ولی پودر دارچین باعث تیره شدن رنگ خورش می شود :♥:

گلاب :♥: 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم

لیمو عمانی :♥: 2 عدد (در صورت دلخواه)

طرز تهیه خورش خلال بادام,ورش خلال بادام,ورش خلال بادام کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش خلال بادام به این صورت می باشد که ابتدا باید

پیاز را ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

بعد از این که پیاز را سرخ کردید گوشت های خورشتی را به پیاز ها اضافه کنید و در روغن تفت دهید تا گوشت ها بپزند و تغییر رنگ دهند.

حالا رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رب به اصطلاح رنگ باز کند.

زردچوبه را هم به موادتان اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید.

سپس به مقدار لازم روی خورش آب بریزید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت ها کاملا بپزند.

خلال بادام را درون کاسه ای بریزید و مقداری آب گرم روی آن ها بریزید و اجازه دهید حدود یک ربع در آب خیس بخورند.

هنگامی که گوشت ها پختند خلال بادام را به خورش اضافه کنید.

زعفران دم کرده و چوب دارچین را هم داخل خورش بیندازید.

در اواخر پخت زرشک و گلاب و نمک و فلفل را به خورش خلال بادام اضافه کنید و بعد از گذشت 5 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.

:♥: در هنگام سرو خورش یادتان باشد که چوب دارچین را حتما از خورش بیرون بیاورید. :♥:

:♥: در صورت تمایل در هنگامی که خلال بادام را اضافه می کنید لیمو عمانی را هم اضافه کنید :♥:

:♥: قبل از اینکه لیمو را داخل خورش بیندازید آن را 5 دقیقه داخل آب سرد فرو کنید ،این کار باعث می شود تلخی لیمو گرفته شود :♥:

:♥: به کمک چنگال چند تا سوراخ هم روی لیمو ایجاد کنید تا طعم ترشی را به خورش بدهد :♥:

طرز تهیه خورش خلال بادام,ورش خلال بادام,ورش خلال بادام کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی بسیار خوشمزه و عالی

امتیاز 1.72 ( 118 رای )