ارزش انسان به افکار و باورهای اوست
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 30 بهمن 1396

طرز تهیه سس تمر هندی خوشمزه مخصوص سمبوسه و انواع ساندویچ

طرز تهیه سس تمر هندی خوشمزه مخصوص سمبوسه و انواع ساندویچ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سس تمر هندی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انوع سالاد و سس در سایت انسان شاد

 

طرز تهیه سس تمر هندی , سس تمر هندی , خواص تمر هندی , تمر هندی , Tamarind

مواد لازم برای تهیه سس تمر هندی

پودر فلفل قرمز تند :♥: 1 قاشق مرباخوری

پودر فلفل سیاه :♥: 1 قاشق مرباخوری

پودر زیره سبز  :♥: 1 قاشق مرباخوری

پودر تخم گشنیز :♥: 2 قاشق غذاخوری

آب :♥: یک و نیم لیوان

سرکه :♥: یک چهارم لیوان

تمر هندی :♥: یک چهارم بسته

رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذاخوری

پودر کاری :♥: یک قاشق مرباخوری

آموزش کامل و تخصصی طرز تهیه سس تمر هندی برای سمبوسه

طرز تهیه سس تمر هندی , سس تمر هندی , خواص تمر هندی , تمر هندی , Tamarind

طرز تهیه سس تمر هندی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سس تمر هندی به این صورت است که ابتدا باید

تمر هندی را به نصف لیوان آب ( از یک و نیم لیوان ) درون ظرفی بریزید تا خیس بخورد و بعد از صافی ردش کنید تا هسته های آن جدا شود.

یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید و تمامی مواد سس را درون آن بریزید و مخلوط کنید.

به دلیل شور بودن تمر هندی نیازی به نمک در تهیه سس نیست و آن را در مواد لازم ذکر نکردیم.

می توانید بعد از مخلوط کردن مواد و مزه کردن آن طبق ذائقه خودتان به آن نمک یا دیگر ادویه ها را اضافه کنید.

قالبمه را روی حرارت اجاق بگذارید و بگذارید تا جوش بیاید و بلافاصله بعد از جوش آمدن زیر آن را کم کنید تا سس برای 5 دقیقه بجوشد و غلظت پیدا کند.

اکنون سس تمر هندی آماده است.

اجازه دهید سرد شود و بعد آن را درون ظرف در بسته ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.

مقدار تخم گشنیز نسبت به بقیه مواد بیشتر است و باید نسبت به ادویه هاى دیگر طعم آن غالب باشد.

این سس را می توان تا 2 هفته درون یخچال نگهداری کرد.

طرز تهیه سس تمر هندی , سس تمر هندی , خواص تمر هندی , تمر هندی , Tamarind

خواص میوه تمر هندی :

تمر هندی میوه ای با طبیعت سرد که برای رفع تشنگی بسیار مفید است و خنک کننده و تب بر است.

همچینین این میوه دارای منابع غنی ویتامین C می باشد. برای کسانی که اختلالات کبدی دارند این میوه توصیه میشود.

از دیگر خواص این میوه اشتها آور بودن آن است . برای بیشتر شدن اشتها قبل از غذا کمی میل شود.

تمر هندی مقوی قلب است. یک ساعت بعد از غذا میل شود.

  حضرت رسول (ص) فرمودند:  مکیدن تمرهندی کشنده کرمهای روده است.

  برای سفید شدن دندانها 100 گرم دانه تمر هندی +  10 گرم کندر مخلوط کرده مسواک را خیس کنید روی دندانها بکشید.

طرز تهیه سس تمر هندی , سس تمر هندی , خواص تمر هندی , تمر هندی , Tamarind

طرز تهیه سس تمر هندی , سس تمر هندی , خواص تمر هندی , تمر هندی , Tamarind

طرز تهیه سس تمر هندی خوشمزه مخصوص سمبوسه و انواع ساندویچ

امتیاز 4.45 ( 11 رای )