به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 1 آذر 1396

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سالم و بدون مواد نگه دارنده و نکاتی برای جلوگیری از کپک زدن

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سالم و بدون مواد نگه دارنده و نکاتی برای جلوگیری از کپک زدن

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب,رب گوجه فرنگی,رب خانگی,طرز تهیه رب خانگی,tomato paste

رب گوجه فرنگی یکی از مواد اولیه اکثر غذاهای ما شده است.

رب گوجه ای که از بیرون خریداری می کنیم رنگ و طعم خوبی دارد ولی با توجه به مواد افزودنی و نگه دارنده ای که دارد اصلا برای سلامت بدن مفید نیست.

و استفاده طولانی مدت از رب های صنعتی باعث مشکلاتی در معده می شود.

اگر به مواردی که در زیر اشاره می کنیم توجه کنید و رب را به این صورت درست کنید طعم و مزه رب بسیار عالی می شود.

با انسان شاد همراه باشید.

طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب,رب گوجه فرنگی,رب خانگی,طرز تهیه رب خانگی,tomato paste

مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی :♥: به میزان لازم

نمک :♥: به میزان لازم

 روغن :♥: به میزان لازم

:♥: دو نوع گوجه فرنگی موجود است:گرد و گلابی شکل

در هنگام جدا کردن گوجه فرنگی باید گوجه ای را که گرد است انتخاب کنید چون پوست نازکی دارد و حاوی مواد جامد بیشتری است .باعث می شود رب طعم بهتری بدهد :♥:

طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب,رب گوجه فرنگی,رب خانگی,طرز تهیه رب خانگی,tomato paste

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی به این صورت است که ابتدا باید

گوجه ها را تمیز بشورید.آن ها را از وسط نصف کنید.

آن ها را داخل قابلمه مسی بریزید و رویشان را با آب پر کنید.

:♥: بهترین ظرفی که برای تهیه رب  استفاده می کنید ظرف مسی است :♥:

بگذارید آب به جوش بیفتد و پوست گوجه ها جدا شوند.

سپس گوجه ها را از صافی رد کنید تا پوست و دانه های گوجه جدا شوند.

:♥: صافی باید خیلی ریز باشد چون اگر دانه گوجه داخل رب باشد باعث کپک زدن رب گوجه می شود :♥:

وقتی گوجه ها را از صافی رد کردید دوباره آب گوجه را داخل قابلمه مسی بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیفتد.

باید زمان زیادی روی حرارت بماند تا رب حسابی غلیظ شود.

حالا باید نمک را اضافه کنیم.

:♥: اضافه کردن نمک به رب از کپک زذن رب جلوگیری می کند :♥:

این مرحله خیلی مهم است چون اگر رب شل و آبدار باشد سریع کپک می زند و اگر خیلی سفت باشد مزه بدی پیدا می کند .

برای تشخیص شل یا سفت بودن رب به این صورت عمل کنید:

با کف گیر ته قابلمه شکافی ایجاد کنید اگر این شکاف دیر پر شد باید هر چند دقیقه یکبار رب را هم بزنید و به اواخر پخت نزدیک می شوید.

:♥: مواظب باشید که رب ته نگیرد :♥:

وقتی رب به غلظت مورد نظر رسید باید روغن را اضافه کنید.

:♥: اضافه کردن روغن باعث خوش رنگ تر شدن رب خانگی می شود و میزان آن به دلخواه شما است :♥:

رب در این مرحله اماده است.آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید تا خنک شود.

سپس آن را در یخچال نگه داری کنید.

رب را بعد از سرد شدن داخل ظروف پلاستیکی تمیز و نو بریزید.

همه ی ظرف را پر نکنید و کمی از سر ظرف را خالی بگذارید.

کمی روغن روی رب بریزید تا رب کپک نزدند و اکسیژن رسانی به داخل رب متوقف شود.

اگر روی رب کپک زد مقدار عمیقی از روی رب را بردارید.

طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب,رب گوجه فرنگی,رب خانگی,طرز تهیه رب خانگی,tomato paste

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سالم و بدون مواد نگه دارنده و نکاتی برای جلوگیری از کپک زدن

امتیاز 4.45 ( 11 رای )