خداوند آزادی را آفرید و انسان بردگی را.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 30 بهمن 1396

آموزش و طرز تهیه ترشی بندری مخصوص با رب انار و سیر

آموزش و طرز تهیه ترشی بندری مخصوص با رب انار و سیر

طرز تهیه ترشی بندری,ترشی بندری,ترشی,طرز تهیه ترشی بندری مخصوص

طرز تهیه ترشی بندری,ترشی بندری,ترشی,طرز تهیه ترشی بندری مخصوص

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه ترشی بندری راآماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع ترشی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه ترشی بندری :

آب گوجه فرنگی غلیظ :◊: 1 پیمانه

رب انار :◊: 1 پیمانه

سبزی شامل نعنا،گشنیز ،ترخان ،مرزه ریز شده :◊: 1 پیمانه

گوجه فرنگی :◊: 5 عدد

خیار :◊: 3 عدد

بادمجان :◊: 3 عدد

هویج :◊: 3 عدد

فلفل سبز تند :◊: 50 گرم

موسیر تازه :◊: 50 گرم

گل کلم :◊: 1 کیلو

سیب ترشی :◊: نیم کیلو

سیر :◊: 1 بوته

کرفس :◊: 3 شاخه

تمبر هندی :◊: 1 بسته

ادویه ترشی :◊: 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه ترشی بندری,ترشی بندری,ترشی,طرز تهیه ترشی بندری مخصوص

طرز تهیه ترشی بندری :

به نقل از انسان شاد برای تهیه ترشی بندری ابتدا باید در یک ظرف مناسب سرکه،آب و نمک ریخته و فلفل های سبز تند را به آن اضافه کنید تا بجوشد و نرم شوند.

بعد از اینکه فلفل های نرم شدند آنها را بصورت ریز خرد کنید.

حال تمبر هندی را در ظرفی ریخته و مقداری سرکه به آن بیفزاید و آن را حل کنید.

بعد از حل شدن تمبر هندی در سرکه آن را از صافی ریز رد کنید تا هسته های آن جدا شود.

:: برای اینکه گوشت تمبر هندی کاملا جدا شود عمل بالا را چند بار تکرار کنید.::

پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و ریز خردشان کنید.

سیب ترشی،هویج ها و سیرها را نیز پوست گرفته و ریز خردشان کنید.

برگ های کرفس را از ساقه جدا کرده و آنها را مانند هویج ها ریز خرد کنید.

خیارها را با پوست خرد کنید و درون آبکش بریزید و مقداری نمک روی انها بریزید و اجازه دهید تا 3 ساعت باقی باند تا آب اضافی آنها کشیده شود.

موسیرها را خوب بشورید و آنها را به شکل دلخواه خرد کنید.گل کلم را نیز شسته و خرد کنید.

حال سبزی های معطر ترشی را به صورت ساطوری خرد کنید و با تمامی مواد بالا مخلوط کیند.

اکنون بادمجان ها را پست کرده و به شکل مربعی خرد کنید و برایاینکه نرم شوند با سرکه بجوشانید.

بادمجان ها را به همان صورت داغ با بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

اکنون رب انار،آب گوجه فرنگی غلیظ شده و ادویه ترشی را به همراه تمبر هندی حل شده را به بقیه مواد اضافه کنید.

اکنون تمام مواد ترشی را درون یک ظرف شیشه ای مخصوص ترشی بریزید و تا جایی که کاملا روی آنها را بگیرد سرکه اضافه کنید.

اندازه نمک و فلفل ترشی بندری نیز به اختیار خودتان میباشد.

ظرف ترشی بندری را در یک مکان خنک برای 2 هفته بگذارید و بعد از گذشت زمان مورد نظر از آن استفاده کنید.

نکاتی در مورد ترشی بندری :

بهترین مکان برای نگه داری ترشی درون یخچال میباشد.

اگر دوست داشته باشید میتوانید 2 الی 3 قاشق سوپخوری پودر سیر و موسیر به ترشی اضافه کنید.

میتوانید بجای استفاده از فلفل سبز تند از فلفل سبز شیرین استفاده کنید.

رب انار اگر ترش باشد مزه بهتری به ترشی میدهد.

آب گوجه فرنگی غلیظ با صاف کردن گوجه از آبکش بدست میاید.

میتوانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ از مخلوط 3 قاشق رب و 1 لیوان آبجوش استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی بندری,ترشی بندری,ترشی,طرز تهیه ترشی بندری مخصوص

طرز تهیه ترشی بندری,ترشی بندری,ترشی,طرز تهیه ترشی بندری مخصوص

آموزش و طرز تهیه ترشی بندری مخصوص با رب انار و سیر

امتیاز 4.30 ( 20 رای )