گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 1 آبان 1396

تبلیغات

طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه با گوشت گوساله و فیله مرغ

طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه با گوشت گوساله و فیله مرغ:

کَباب تُرکی یا دونَر کباب، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می‌آید.

دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان.

کباب ترکی از محبوب‌ترین غذاهای فوری در آلمان است.

این غذا از دهه ۱۹۷۰ میلادی و توسط مهاجرانی از ترکیه در آلمان معرفی شد.

طرز تهیه کباب ترکی,کباب ترکی ,روش پخت کباب ترکی

آموزش انواع کباب در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه کباب ترکی :برای 3 نفر

گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله ترد :◊: 300 گرم

فیله مرغ :◊: ۴ تا ۵ عدد

پیاز خرد شده :◊: ۲ عدد

قارچ ورقه شده :◊: ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای خرد شده :◊: ۲ عدد

گوجه فرنگی خرد شده :◊: ۲ عدد

سیر :◊: ۱ حبه

زعفران آب شده :◊: ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع :◊: ۳ قاشق غذاخوری

:◊: اگر در پخت این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای افراد چاق خواهد بود :◊:

آب لیمو :◊: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه کباب ترکی,کباب ترکی ,روش پخت کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی:

گوشت کباب ترکی باید نازک برش داده شود.

بهترین راه این است که گوشت را درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند و سفت شود.

بعد با چاقو برش های نازکی از گوشت را ببرید.

گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید.

در یک ماهی تابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید تا نرم شود.

سیر ها را هم خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.

پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه‌ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد.

:◊: قارچ ها را باآبلیمو تفت دهید تا سیاه نشوند :◊: 

سپس گوجه فرنگی را تفت دهید.

در تابه ای دیگر گوشت گوساله و مرغ رابا حرارت زیاد،سرخ کنید.

:◊: ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را در تابه بریزید :◊: 

:◊: حرارت اگر کم باشد گوشت ها آب می اندازند و کوچک می شوند :◊: 

وقتی گوشت ها حسابی سرخ شدند و تغییر رنگ دادند فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

حدود یک لیوان آب بر روی گوشت ها بریزید تاکمی بپزند و نرم شوند.

:◊: چون گوشت ها برش نازکی دارند زیاد زمان نمی برد :◊:

هنگامی که گوشت ها پختند نمک را به آن ها اضافه کنید.

حالا پیاز ها و مواد دیگری را که تفت داده بودید را به گوشت ها اضافه کنید.

در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند.

:◊: سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید :◊:

غذا را در یک ظرف مناسب بکشید و با سیب‌زمینی و سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید.

طرز تهیه کباب ترکی,کباب ترکی ,روش پخت کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه با گوشت گوساله و فیله مرغ

امتیاز 4.23 ( 13 رای )